https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Radenci: »Večer, ki bo marsikateremu otroku uresničil sanje«

30.11.2013 ob 7:30  

Društvo prijateljev mladine je v Radencih priredilo dobrodelni koncert »Za srečo naših otrok«.  S svojim nastopom so navdušili otroci iz Osnovne šole Kapela, Radenci in otroci iz vrtca Radenci in enota Kapela.


Nastopajoči so se svojim programom zahvalil za vse prispevke in donacije, s katerimi so že v preteklih letih omogočili organizacijo otroških prireditev in pomoč otrokom iz socialno šibkejših družin.

Dobrodelnega koncerta se je udeležil tudi župan občine Radenci, Janez Rihtarič, ki je med drugim dejal, da je zelo vesel, da Društvo prijateljev mladine pomaga otrokom uresničiti sanje in preprečevati socialne razlike.

Na koncertu so zbrali 568 evrov, darovali pa so tudi ostali donatorji in sponzorji in tako je bil izkupiček večera 1068 evrov. Denar bo namenjen otrokom iz socialno šibkejših družin v občini, sofinancirali bodo šole v naravi in peljali otroke na Pikin festival v Velenju.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.