https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Anina zvezdica aktivna tudi v Pomurju; pogrešajo dobrodelnost mladih

Murska Sobota, 30.11.2013 ob 19:00  

V prostorih Hotela Zvezda Murska Sobota poteka dobrodelna akcija Anina zvezdica, ki od leta 2009 deluje pod okriljem Ane Lukner. Prostovoljka dobrodelne organizacije Anina zvezdica Amadea Gomboc se je odločila, da se bo božična akcija Anina zvezdica izvedla prvič tudi v Murski Soboti, in sicer za pomurske družine iz socialno šibkejšega okolja.


Amadea nam je povedala, da zaenkrat akcija uspešno poteka. Ljudje prispevajo vrsto različnih nepokvarljivih živil, od testenin, mleka, moke, olja, kompotov, sladkarij, različnih konzerv, do kozmetičnih izdelkov. Akcija bo potekala do 20. decembra, po tem datumu bodo prostovoljci razpakirali hrano v pakete in jih razdelili med tiste prekmurske družine, ki so najbolj v stiski in hrano najbolj potrebujejo.

Presenečeni so nad slabo odzivnostjo mladih

Pri akciji sodelujejo predvsem starejši in družine. »Presenečeni smo, da se mlajše generacije na akcijo slabo odzivajo. Veliko mladih je danes šlo mimo naše izložbene okne in če bi vsak vsaj za 2 eur kupil in prispeval nekaj za tiste, ki nimajo osnovnih živil, bi naredil že zelo veliko,« nam je zaupala Amadea.

Akcija bo potekala do 20. decembra, v prostorih hotela Zvezda (nekdanja trgovina Standard), po sledečem urniku:

• Ponedeljek: 13.00 h do 16.00 h
• Sobota: 11.00 h do 13.00 h in 15.00 h do 17.00 h
• Nedelja: 11.00 h do 13.00 h

Več informacij lahko dobite na: amadea.gomboc@gmail.com.


Pri Anini zvezdici pozivajo: »Pridružite se Anini zvezdici, PODAJTE SVOJO DLAN!«

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.11.2013 ob 19:23 gost gost

      Če vsak mlad gleda samo za alkohol pa za cigarete pa to je to .. pa večina jamra da nima denarja ..

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.11.2013 ob 20:58 gost gost

      Vsem totim ljudem ki se okvarjajo in to šlihtajo čestitke dragi moji prijatelji.

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.12.2013 ob 15:17 gost gost

      Čestitke za organizacijo - upam, da akcija uspe in da do konca zberete toliko, da bo dovolj za vse, ki potrebujejo pomoč in da se jim vsaj omogoči lepe praznike.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.