https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na Kobilju izdelovali adventne venčke

02.12.2013 ob 8:45  

V Kobilju so v sklopu tedna Karitas člani župnijske Karitas organizirali pletenje adventnih venčkov. Zbirali so se po večerih v centru za kulturne dejavnosti v Kobilju, adventne venčke pa so prodajali na 1. Adventno nedeljo pred župnijsko cerkvijo. Izkupiček od prispevkov je namenjen otrokom ob obisku Miklavža. Slike nekaterih Adventnih venčkov si lahko ogledate v galeriji.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.12.2013 ob 13:22 gost gost gost

      Zelo lepo in vse čestotke na Kobilje.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.12.2013 ob 21:17 zagor gost

      Gost vej se pa navči pijsati milega ti boga kelko razredov maš-pa ka je što kujpo tou šalato ai nej hmm...

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.12.2013 ob 7:02 gost pisec gost

      Gost zagor poglej si svojo pisavo, očitno nimaš končane niti OŠ, pa še upaš pisati. Očitno se svoje mentalne oskosti ne zavedaš, vidijo pa jo drugi. Sicer pa res, čestitke na Kobilje za lepo prireditev. Še tako naprej.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.12.2013 ob 18:56 zagor gost

      Gost pisec ma tij si mi en profa slovenščine piše se ozkost nej pa oskost ,če si prekmurec tak tudi pijši ne zataji materinoga jezika ,či si pa nej pa sran te bilo...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.