https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Rok Bagoroš okreva po operaciji kolena

02.12.2013 ob 12:15  

Pomurski kaskaderski voznik iz Radencev Rok Bagoroš po nastopu v Avstriji, kjer je staknil poškodbo kolena, okreva po operaciji in se že pripravlja na novo sezono.

Od nastopa na KTM festivalu v Avstriji, kjer je Rok Bagoroš staknil poškodbo kolena, točneje strgane križne vezi, je sedaj minilo že več kot tri mesece. Po uspešni operaciji  kolena, ki jo je opravil dr. Matjaž Vogrin, ki  je specialist ne tem področju in je pomagal že mnogim profesionalnim športnikom, je sedaj na vrsti naporna rehabilitacija, kjer se bo Rok pod strogim režimom kar najbolj pripravil na sezono 2014.

"Moj dan izgleda nekako takole: zgodaj zjutraj vstanem, grem naravnost na masažo, potem sledi zajtrk, nato pa trdo delo v fitnesu, kjer pod budnim očesom fizioterapevta izvajam vaje, ki mi jih predpiše. Potem sledi kosilo, kratek počitek in popoldne še ena runda trdega dela v fitnesu.

"No pain, no gain"  pravi star pregovor in to v mojem primeru še kako drži. Sam sebi ves čas dopovedujem, da je to ena najpomembnejših investicij v moje telo. Ob mislih, da se čim prej vrnem nazaj na motor in zabavam množice po vsem svetu me izjemno motivira! Da ne omenjam vseh sporočil in želj z strani privržencev in prijateljev, ki mi jih vsak dan pošiljajo, kar mi da še tisto dodatno motivacijo, da še bolj zagrizem v fitnes naprave in iztisnem iz čela še nekaj dodatnih kapelj pota."

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.