https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Otroški dispanzer do novega EKG aparata z donacijo Vzajemne

Murska Sobota, 04.12.2013 ob 8:00  

Zdravstvena zavarovalnica Vzajemna je otroškemu dispanzerju v Zdravstvenem domu Murska Sobota donirala 2.000 evrov za nakup EKG aparata, ki je nepogrešljivo diagnostično sredstvo.

V Zdravstvenem domu so že kar nekaj časa razmišljali o nabavi EKG aparata, ki je nepogrešljivo diagnostično sredstvo pri obravnavi najmlajših pacientov. Pridobitev pomeni dodatno stopnjo kakovostne zdravstvene obravnave 4.300 otrok in mladostnikov tako v rednem delovnem času kot v dežurnem, ob sobotah, ob nedeljah in praznikih. V trenutni situaciji bi si ga sami težko privoščili z lastnimi sredstvi, zato so za pomoč zaprosili Vzajemno zdravstveno zavarovalnico, ki je pomemben partner pri zagotavljanju zdravstvenega varstva v našem okolju. "V veliko zadovoljstvo nam je, da so nam prisluhnili in nam v ta namen darovali 2.000 evrov", je izrazila veselje Dr. Edith Žižek-Sapač, direktorica Zdravstvenega doma Murska Sobota.

Dimitrij Šulin, direktor za trženje: "Večkrat poudarjamo, da smo družbeno odgovorna zavarovalnica. Tudi nam je najpomembnejše zdravje naših zavarovancev. Zato radi in večkrat pomagamo, cilj pa nam je, da imajo pacienti najboljše pogoje za zdravljenje" je o vrednotah in ciljih Vzajemne povedal Dimitrij Šulin, direktor za trženje.

Nekaj besed je o pomembnosti poslušanja lokalnega okolja povedal Roman Buzeti, direktor poslovne enote v Murski Soboti: "Pomembno je, da Vzajemna posluša lokalno okolje, kajti tudi v najbolj oddaljenih kotičkih Slovenije so člani Vzajemne. Pomembno je, da se jih sliši in se jim priskoči na pomoč, kadar nas potrebujejo. Vesel sem, da smo to lahko storili v Zdravstvenem domu Murska Sobota s sredstvi za nakup EKG-ja za otroškega dispanzerja."

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.