https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

S praznično voščilnico na Pomurec.com se zahvalite svojim strankam

10.12.2013 ob 12:21  

Pred vrati so božično-novoletni prazniki in na spletnem portalu Pomurec.com znova po ugodni ceni ponujamo vsem podjetjem, organizacijam, občinam ali posameznikom objavo praznične voščilnice.

Kot je to že v navadi na Pomurec.com v decembrskem času ponudimo možnost objave voščilnic podjetjem, organizacijam, občinam ali posameznikom na enem mestu. Tovrstno oglaševanje se je izkazalo kot zelo privlačno in zanimivo, zato je iz leta v leto več naročil. Postanite tudi vi del te inovativne zgodbe in se približajte našim bralcem - vašim potencialnim strankam.

Za praznične voščilnice bomo že drugo leto zapored namenili kar dve pasici na najbolj vidnem mestu portala. Voščilnice se bodo v eni uri na naslovnici prikazale od 50 do 70-krat, kar v enem dnevu pomeni več kot 1000-krat. Bralci bodo imeli prav tako možnost, da s seznama poljubno izberejo voščilnico, ki si jo želijo ogledati.

21 dni oglaševanja samo 60 evrov

Praznične voščilnice bomo na portalu vzpostavili v ponedeljek, 16. decembra, njihova vidnost pa bo trajala vse do 5. januarja 2014, torej skupno 21 dni.

Cena voščilnice je zelo ugodna in sicer samo 60 evrov brez davka na dodano vrednost.

Več informacij in naročila na marketing@pomurec.com ali 051/633-124.

 

Več o ponudbi si lahko preberete v spodnji priponki:

Fotogalerija

Komentarji

!Za komentiranje se morate prijaviti

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.