https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Pomurski Božički zbrali okrog 200 daril

Hiša sadeži družbe  

Pred kratkim smo vas pozivali, da se nam pridružite pri vseslovenski dobrodelni akciji Božiček za en dan. Namen akcije je obdarovati mlade nadobudneže iz Slovenije, Bosne in Kosova, ki zaradi ogroženih socialnih razmer v tem božičnem času darila ne pričakujejo, čeprav si ga potihem želijo.


Ker v Pomurju ni bilo zbirnega mesta, smo se povezali s Hišo sadeži družbe v Murski Soboti, ki nam je prijazno odstopila svoje prostore za zbiranje daril. Danes se v Pomurju akcija zaključuje, saj pri Božičku želijo darila razvrstiti, pregledati in razdeliti do Božiča med več kot 3700 otrok. Tudi v Pomurju smo se izkazali kot dobrodelni in pokazali, da nam ni vseeno za naše otroke, saj nam je s skupnimi močmi uspelo pripraviti okrog 200 daril. V imenu otrok srčna hvala vsem, ki ste se potrudili in pripravili majhne škatle za velike otroške nasmehe:)!

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.