https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Zdravstvenem domu Gornja Radgona bodo pomagali socialno ogroženim

14.12.2013 ob 9:00  

Kljub vse hujši gospodarski krizi in stiski na vsakem koraku, se mnogi odločajo za pomoč ljudem okrog sebe. Tako se je tudi večina članic in članov SDZN (Sindikata delavcev v zdravstveni negi – medicinske sestre in zdravstveni tehniki) ZD Gornja Radgona, na predlog posameznikov iz sindikata,  letos odpovedala „sindikalni božičnici“.


Slednjo sicer, iz ostanka letne članarine, katero prispevajo vsak mesec od svojega osebnega dohodka, običajno dobijo v obliki vrednostnih bonov.

Sredstva so odločili nameniti osebam, ki so pomoči zelo potrebne. Kot poudarjajo v SDZN je odločitev o donaciji stvar vsakega posameznika in njegovih zmožnostih, saj je žal zaradi vse hujše krize v državi stiska tudi med njihovimi sodelavci vedno višja. Kljub vsemu so v sindikati veseli, da so se jim pridružili tudi ostali zaposleni v ZD, kot so zdravniki in ostalo osebje.

 

„Ker akcija še ni končana ne moremo povedati za kolikšen znesek gre. Tudi se še ne ve kdo bo ali bodo prejemniki, saj smo se dogovorili, da ob koncu akcije, torej pred Božičnimi prazniki na podlagi mnenja komisije, ki bo ustanovljena poskrbijo, da bo denar prišel v roke zares potrebnim“, pravijo v SDZN ZD Gornja Radgona, kjer hkrati apelirajo na prebivalce lokalne skupnosti, podjetja in druge gospodarske subjekte, naj v prihajajočih prazničnih dnevih ne bodo slepi za stiske soseda, prijatelja, sodelavca, znanca, pa naj bo to samo topla beseda, toplo oblačilo, ki ga več ne rabimo ali pa kak evro, ki si ga lahko odtrgamo, saj nikoli ne vemo kdaj se bomo sami znašli na drugi strani. Istočasno opozarjajo kako je velika napaka denar zapravljati za petarde, rakete in druga pirotehnična sredstva, ki samo motijo ljudi, strašijo živali in so predvsem nevarna za lastno zdravje ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.12.2013 ob 18:58 RADGONČAN gost

      Tole je v veliki meri posledica bližina goric in vnos njhovega produkta v telo ! Zato so stiske čedalje večje in pomoč ,tudi moralna je prepotrebna v nekaterih predelih teh lepih krajev .Koliko stradajo ženske.........itd .

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.