https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Otroci Osnovne šole IV pričarali božično vzdušje

Murska Sobota, 16.12.2013 ob 11:00  

V telovadnici Osnovne šole III v Murski Soboti je v soboto popoldne potekala dobrodelna prireditev Podarimo srečo. Na dobrodelni prireditvi so nastopili tudi Nika Zorjan in DKwaschen Retashy.

Na že tradicionalni javni dobrodelni prireditvi Podarimo srečo so se predstavili učenci in učitelji Osnovne šole IV Murska Sobota. Za občinstvo so pripravili razigrano predstavo s prednovoletno in božično vsebino. S prireditvijo Podarimo srečo učenci Osnovne šole IV zbirajo sredstva za šolski sklad, ki je namenjen socialno ogroženim družinam. Vse zbrane sta s svojimi glasbenimi vložki zabavala tudi Nika Zorjan in skupina DKwaschen Retashy.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.12.2013 ob 13:55 en gost

      mi je fejst všeč, da tudi njim omogočijo to da čutijo predpraznični čas! VSAKA ČAST!

      19 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.