https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Vršič tik pred prestopom v Maribor?

18.12.2013  

Nogometaš iz Apač pri trenerju Nenadu Bjelici v Austrii ni zaželen, zato naj bi zamenjal klub. Zlatko Zahovič ga želi v Mariboru.

 

Po poročanju časnika Ekipa naj bi bil Dare Vršič, ki je kariero začel pri murskosoboški Muri, tik pred prestopom v vrste Maribora. Vršič pri 24-kratnih avstrijskih prvakih Austrii nikakor ne dobi priložnosti, zato naj bi še toliko bolj obstajala možnost, da v kratkem zapusti klub. Zlatko Zahovič, športni direktor Maribora, naj bi, tako Ekipa, »le še čakal na »beli dim« iz klubskih pisarn Austrie in krenil v zaključno ofenzivo. Lovke so menda že napeljane do te mere, da naj bi to pravzaprav pomenilo le še sklenitev posla, v katerem bržčas ne gre zanemariti niti vpliva Mirana Pavlina in ki bi Dareta Vršiča vrnil med žive.«

 

Dare Vršič na fotografiji s svojim nekdanjim trenerjem pri Muri Jožefom Husarjem (foto: Gregor Čiček).

Vršič, nekdanji nogometaš Mure, Celja, Žiline, Timisoare, Kopra in Olimpije naj bi tako oblekel dres še petega slovenskega prvoligaša, Maribora, ki si želi v naslednjem letu z novimi okrepitvami naskakovati Ligo prvakov. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.12.2013 ob 12:35 aaa gost

      To bi bilo v redu. Koliko je pa star Dare ?a kdo ve.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.12.2013 ob 12:43 oooo gost

      1984 letnik... Torej 29.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.12.2013 ob 14:11 ... gost

      dobro ka maš internet...

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.12.2013 ob 15:32 aa gost

      dare je gringos

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.12.2013 ob 17:13 mura gost

      ma puzsti ga naj propadne imamo zadosti mladih igralcev kaj bo v mariboru saj kvalitetni igrale ni nikoli bil in nebo peosim n

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.12.2013 ob 23:02 realist gost

      vsak mladi igralec v 1.snl igra eno do dve tekmi dobro in že v časopisu ekipa piše, da se zanimajo za njega klubi iz tujine in bla, bla.... Potem pa pride na realna tla in evo ga, resnica je da lahko igra samo v Sloveniji. Od bratov Lotrič, Janže, Vršiča, Semlera, Moreca, ... Potem pa v Sloveniji beremo, kakšne talente so in veselo prodajamo meglo v časopisih.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      19.12.2013 ob 7:35 ZOJA gost

      REALIST TI SI VELIK ZNALAC ZA SLOVENSKI NOGOMET GE ODIŠ KA NE PREVZEMEŠ ZA ZAČETEK MURO TE PA POMALI MARBOR NA KONCI PA REPREZETANCO KA BOŠ LEJKO IGRALCEM POVEDO KA SO DOBRI SAMO ZA SLO LIGO.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      19.12.2013 ob 8:27 gostgost gost

      @realist, najprej bodi osebni trener @Zoje, da bo še bolj pametna.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      19.12.2013 ob 14:26 šank gost

      Ja dečki " realist " ma čist prav.Bodimo realni, v SLO lahko vsak špila, ko pa pride Evropa pa nas dajo na realna tla. Zakaj bi klatili nekomu resnico doj če pač tako je. Rajši mi povejte kaj je novega pri MURI , BELTINCAH PA PRI VERŽEJU !??

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      20.12.2013 ob 16:40 vinko gost

      Če ga hoče Zahovič, polj je že kvaliteta. To ni športni direktor tipa Cipot ali kakšni drugi maher, da vse propadne. Učite se od Maribora.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.