https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Orkester Slovenske vojske na božičnem koncertu OŠ Bakovci

20.12.2013 ob 8:00  

Na letošnjem božičnem koncertu, ki ga je Osnovna šola Bakovci organizirala v sodelovanju s KS Bakovci, je nastopil Orkester Slovenske vojske.


Poleg orkestra so na koncertu nastopili tudi učenci OŠ Bakovci in POŠ Dokležovje ter mažoretke Prekmurske godbe Bakovci. Čeprav nas v tem času še ni razveselil sneg, so ga na koncertu za trenutek pričarala dekleta iz plesnega studia Ballerino Beltinci.

 

Na koncertu so učenci OŠ Bakovci skupaj s svojimi mentorji pripravili božični bazar, na katerem so zbirali prostovoljne prispevke za šolski sklad.

Foto: Boštjan Kosednar

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.12.2013 ob 12:57 Chico gost

      Lep koncert je bil. Zanimiv in poslušljiv. Vidi se, da je v Bakovcaj spet doma ,,kultura,, in prav je tako, da se že od malega vlaga v to, da lahko žanješ kasneje. Škoda, da so glasbeni gostje iz Ljubljane zaigrali samo 4 skladbe, vendar dobro, če je scenarij bil tak. Pohvala tudi malim glasbenikom iz GŠ Beltinci ( bodoči godbeniki PGB) in mažuretkam ter zborom in posebej zborovodki in dirigentki. Pa vabila za božični koncert bi lejko malo prle ven poslali, nej zadnji den, pardon en dan prej. Škoda, ker je bilo lepo in bi lejko še več gledalcev bilo, ker so si to vsi nastopajoči zaslužili, pa še za šolski sklad bi lejko več dobili. Priložnost izgubljena, ne vrne se nobena.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.12.2013 ob 13:54 pep gost

      super je bilo! in ja Chico ne glede na to, če bi vabila prej prišla ven bi bilo isto,..Kdor je hotel iti je šel, saj je dobil pravočasno, pa še med tednom je bilo, tak da ni bilo nobenih zaključkov ali ne vem kaj drugega. Niti vseh staršev od učencev ni bilo, pa so znali za koncert že veliko prej,.. Drugače pa je bilo vse ok,.. Eni ste pač takšni, da poiščete vsako napako, edino lastne ne vidite. lp

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.12.2013 ob 0:06 pozitivka gost

      Nee..to sploh ni res Pep. Vabilo je prišlo EN DAN PREJ.. in kot pravi Chico (ki sploh ni nič kritiziral), ki je le omenil, da bi lahko prišla vabila en dan prej, da bi se človek nekako organiziral, ne moreš ti posploševat na celo populacijo oz. na voljo tebe kakor tebi paše... In če človek pove lastno mnenje, JE ZA VAS ŽE KRITIKA.. Torej vi ne prenesete kritike. In da ne bomo prešli to temo. Bilo je super in drugič spet.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.