https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Anina zvezdica obdarila 191 družin v Pomurju

24.12.2013 ob 11:30  

Z razdeljevanjem paketov se je zaključila tudi božična akcija Anina zvezdica. Akcija je nasmeh narisala na obraze kar 191 družinam v Pomurju.


Kot nam je pojasnila pobudnica akcije Anina zvezdica za Pomurje Amadea Gomboc, so skupaj s pomočjo vseh dobrodelnih ljudi obdarili in polepšali praznike 191 družinam.

»Zelo sem vesela, ponosna ter hvaležna vsem tistim, ki ste se spomnili na te družine. Verjamem, da smo polepšali praznike marsikateri družini in pričarali nasmešek vsakemu otroku, ko je videl čokoladico in druge dobrote Paketi so bili zelo bogati, tako da res hvala vsakemu posamezniku posebej ter vsem podjetjem, šolam, vrtcem, organizacijam, ki ste darovali. Hvala tudi vsem tistim, ki ste bili z nami v mislih,« je svoje zadovoljstvo nad uspehom akcije izrazila Amadea, ponosna na vse, ki so v predprazničnem času odprli svoje srce za tiste, ki potrebujejo pomoč.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.12.2013 ob 0:10 sobočanka gost

      Vse pohvale ANINI ZVEZDICI in dobrim ljudem-Prekmurcem.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.