https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GOSPODARSTVO

Nov najemnik hotela Jeruzalem v Ljutomeru Andrej Vidonja

26.12.2013 ob 10:17  

Podjetje Sava Turizem, ki je lastnik že dve leti zaprtega hotela Jeruzalem v Ljutomeru, je hotel oddalo v najem, s tem pa je nov najemnik postal Andrej Vidonja iz Černelavec, ustanovitelj podjetja Sastela, d. o. o.. Podjetje s sedežem v Ljutomeru je registrirano konec novembra letos.

 

Kot poroča Pomurje.si, so  s Save Turizma sporočili, da je najemna pogodba, ki začne veljati 1. 1. 2014, sklenjena za tri leta, po preteku najema pa dopušča možnost odkupa.

Spomnimo, da je ljutomerski hotel Jeruzalem leta 2009 najela mariborska družba Celovite storitve, d.o.o., v najem pa ga je dobila takrat še od Zdravilišča Radenci. Ker se najemniki  niso mogli dogovoriti o nadaljnjem sodelovanju, ga je po dveh letih obratovanja družba Celovite storitve decembra 2011 zaprla. V hotelu je bila okvarjena tudi kurilnica, zato niso imeli ne tople vode in ne ogrevanja, tako do konca novembra 2011 niso več oddajali sob v najem.  Kaka dva tedna po tem  je obratovala le še kuhinja, kjer so kuhali tudi malice, med drugimi tudi za ljutomersko Gimnazijo.Tako je pred dvema letoma hotel, ki je imel nekoč celo kegljišče in slaščičarno, zaprl vrata.

Vir: Pomurje.si

    Fotogalerija