https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Igralke Keme na polfinalni tekmi klonile proti ekipi Nove KBM Branik

27.12.2013  

Igralke Keme so na polfinalni tekmi zaključnega turnirja pokala v Hočah morale priznati premoč ekipi Nove KBM Branik, ki se je tako uvrstila v finale.


Na začetku tekme so bolje začele igralke Maribora, ki so hitro nakazale, da z njimi v Hočah tokrat ne bo šale, saj so tekmo vzele izjemno resno in brez kakršnega koli podcenjevanja dobile prvi niz dokaj gladko s 25:8. Drugi niz se je začel bolj izenačeno, saj so igralke Keme tudi nekaj časa vodile, a na žalost so bile Mariborčanke dovolj zbrane, da si niso dovolile prevelikega zaostanka. V drugi polovici drugega niza so igralke Nove KBM začele delati razliko, ki pa je na koncu bila že prevelika, da bi jo igralke Keme še lahko dosegle in na semaforju je bilo 2:0. V tretjem nizu so igralke Puconcev lovile Mariborčanke v rezultatskem smislu, a na žalost so zbranost in predvsem izkušnje tokrat bile na “domači” strani in tekma se je končala s 3:0.

FOTO: Gregor Čiček

Neglede na vse so Pucončanke postavile zgodovinski mejnik, saj če bi nekdo pred nekaj leti napovedal, da bodo igrale na zaključnem turnirju pokala, bi ga zagotovo šteli za neprištevnega. Prav tako je bil to za nekatere igralke vrhunec njihovih karier, zato bi si prav gotovo zaslužile nastop na finalnem turnirju, ki so si ga same z izjemno borbo tudi priborile.

Na koncu pa ne moremo niti mimo fantastičnih navijačev, ki so zagotovo že zmagovalci turnirja v navijanju, saj take podpore tudi ob zaostanku s 24:8 nima nobena ekipa v Sloveniji. Danes so se v Hočah srečale trenutno najboljše štiri ekipi v državi, kjer so navijači, ki so pripotovali v Hoče iz Prekmurja pustili odprta usta vsem, ki so bili danes v dvorani.

Sedaj sledi krajši premor in sicer do 11.1.2014, ko bodo v novem letu igralke Keme doma odigrale tekmo proti ekipi Vital.

Vir: zokpuconci.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.12.2013 ob 13:00 loki gost

      Rezultat je povedal vse , saj puconcanke niso imele dovolj dobre obrambe in so jih mariborcanke Bombardirale Tako da niso imele sans,da bi vsaj eno zmagale. Zasluga he tudi trenerjeva z slabimi menjavami.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.