https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Črnci: Organizatorji noči čarovnic počistili tuje smeti

Črnci, 02.01.2014 ob 8:30  

Včeraj smo prejeli fotografije s prizorišča noči čarovnic v Črncih, na katerih je bilo razvidno, da so v vrečah še vedno smeti, domnevno s prireditve. Po pogovoru zs predstavnikom organizatorjev so nam zagotovili, da je bilo po prireditvi vse pospravljeno, te smeti pa je nekdo navozil naknadno. Vseeno so se organizatorji odločili, da so prostor očistili, kar smo se pri našem obisku tudi lahko prepričali ...


Stanje danes:


FOTO: Timi Varga

 

Fotografije posnete včeraj (foto: T. S.)

 

 

 

Tako pa so rajali v Črncih pred dvema mesecema:

FOTO: Čarovnice na Muri privabile tudi avstrijske obiskovalce

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.01.2014 ob 12:57 Bandi gost

      Pa ka je v Rakičanskom parki kaj nači tuj se še nadejo nepobrane smeti.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.01.2014 ob 20:00 KLIPAN gost

      Se opravičujem, ampak predstavnik organizatorjev je navaden lažnivec. Smeti pripeljane naknadno??? Dober izgovor, ki mu mogoče verjame kdo iz oddaljenih krajev. Mi Apačanci, ki vsak teden hodimo na sprehod čez most prekleto dobro vemo od kdaj in od koga so smeti.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.01.2014 ob 9:17 Gost gost

      Kak je lejko organizator človik ka je v osebnon stečaje??? Ka de s ten ka zasluži poplačo upnike? Ali de še koga ofrnažo?

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.01.2014 ob 0:08 APAČANEC gost

      Žal nimam nićesar proti prekmurcem ali vsaj naučili bi se v šoli slovensko izražati ali zapisti nekaj stavkov v slovenščini- GOST. Sam sem bil na noći ćarovnic in sem bila zadovoljen z prireditvijo in ostalim programom.Ko sem pogledal slike smeti sem ugotovil,da določeni predmeti niso bili uporabljeni na noči čarovnic kot so odrezane skodlje za pokrivanje strehe.Prireditev je bila bila obsežna in mislim, da je bilo smeti za več kot 6 vreć. Nekdo tu nagaja organizatorju -morda bi vprašali g.BUSH-a.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.01.2014 ob 0:12 gost gost

      APAČANEC, v kero šolo si pa ti odo ka si se tak prvilna navčo slovenski izražati? popoldansko? prekmurščina je jezik in ma svojo slovnico, za razliko od vas štajercov keri ste samo navadno narečje. na prekmurskih portalih pišemo v prekmurskon jeziki, če pa ne razmiš pa maš na neti prekmurosko-slovenski slovar pa študejraj.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.01.2014 ob 0:35 APAČANEC gost

      Žal slabo razumem prekmursko, ker sem iz Apač -za prekmurce Štajerc verjetno tudi nisem na pravi strani vendar tema zajema mojo občino in ugled moje občine.Moram reči , da teško berem in mogoče vsega ne razumem.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      04.01.2014 ob 9:24 gost gost

      če te pa tou mouti pa lepou vgojno rano stani pa idi spucaj tej smeti pa te nede takšnih grdih stvari po interneti o tvoji občini. smeti so tan, pa nema veze če po čarovnical ali jih je pa što ta prineso. tista koula so sigurno ostala po čarovnicaj. in verjetno so smeti nej od včeraj tan in jih je sigurno vido što iz vaše občine in valda tudi dosta prebivalcov. in če ste nej tou pospravili se zdaj ne buni pa ne boj užaljeni ka je ugled vaše občine glede toga na nuli. spucali bi, nej pa ka se zdaj đoučeš. razmiš ali ti naj v nemščino preveden?

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.