https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

V letu 2013 najbolj iskana Janez Janša in La Toya

02.01.2014 ob 12:00  

Lansko leto so vas med vsemi slovenskimi moškimi predstavniki zanimali predvsem Janez Janša, med ženskimi Tina Maze in La Toya, med tem ko so vam med glasbenimi skupinami bili najboj povšeči Modrijani.


Najbolj zanimivi Slovenci Janez Janša, La Toya ter Tina Maze

V lanskem letu so Slovence zanimale različne znane osebnosti. Med moškimi predstavniki je prvo mesto zaradi burnega političnega dogajanja zasedel Janez Janša, za njim pa sta bila še vodno očitno šarmantna ali zanimiva po svojem delovanju Jan Plestenjak in Borut Pahor.

Ženske, ki ste jih najpogosteje vpisovali v brskalnik, pa so bile Tina Maze, La Toya, Ines Juranovič in Alenka Bratušek. Med gospodarstveniki pa so najpogosteje burili vaše misli Rajko Hrvatič, Daniela Bervar in Samo Login.

Modrijani  in Tanja Žagar polnili slovenska ušesa

Modrijani niso lansko leto samo polnili slovenska plesišča, temveč ste po njihovi glasbi posegli tudi preko spleta. Zasedli so prvo mesto, tik za njimi pa sta vam še vedno zanimivi Tanja Žagar in Helena Blagne, pa tudi balade Jana Plestenjaka in petje Saše Lendero so vam bile še zmeraj priljubljene.

Najraje bi si kupili Renault in se odpravili na Roglo in v Terme Olimia

Avtomobile, ki ste si jih najpogosteje ogledovali, so bili Renault, Ford, KIA in Citroen, pa tudi Škoda in Peugeut sta vam bila všeč, ali pa ste si ju morda celo kupili.

Ko ste razmišljali o slovenskih turističnih destinacijah kam bi se odpravili, pa ste najpogosteje v Google vpisovali Podčetrtek, kjer so vas zanimale Terme Olimia, Rogla, Kranjska Gora in Krvavec, med tem ko so se tudi Moravske Toplice znašle med top  iskanimi destinacijami in sicer na devetem mestu.

 

    Komentarji

    1. gost
      02.01.2014 ob 12:31 MA NEMOJ gost

      GLI JANŠA KOGA ZANIMA-BUDALE

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.01.2014 ob 12:37 MA DAJ gost

      Janša zanima vse, drugače se ga komunisti ne bi bali tako kot hudič križa.

      10 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.01.2014 ob 12:59 haha gost

      Janša..zvani nočna mora za paradajzare..)))

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.01.2014 ob 13:09 gost gost

      lidje so iskali janšo po neti samo zato ka so iskali podatek za kakšne vse lopovščine je tej človek obsojeni in v kakšnih vse postopkih je in kda de šou končno v zapor. samo zaradi toga je janša najbole iskani. najbole iskani na spleti in najbole iskani pri organih pregona. car je tej janša. glih skupaj paše z ovo la toyo.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.01.2014 ob 13:33 aaa gost

      Sicer pa je janša v super družbi la toye! Pa ne ven kak lejko drugin keri so nej za janšo komunisti pravite, saj so pa bivši komunisti isto kak janša!

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.01.2014 ob 13:35 bu bu gost

      Pravi par. La Toya in Janček. Či pa dobro premijslin, bi si ona seeno kaj boukšoga zaslüjžila kak toga........

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. vratnicar
      02.01.2014 ob 15:29 vratnicar

      Sicer pa ta podatek pove o iskalcih vse. Pa nič drugo.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      03.01.2014 ob 8:20 MA NEMOJ gost

      SKINITE ŽE ENKRAT TA GNOJ Z JAVNOGA ŽIVLJENJA!!!NE ZASLUŽI SI TEGA!!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.