https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Leto 2014 praznikom ni naklonjeno

02.01.2014 ob 9:00  

2. januar že drugo leto zapored ni več dela prost dan, bo pa dela prostih praznikov v letošnjem letu le devet.


Na prvega izmed njih bomo morali čakati kar 110 dni, in sicer bo to velikonočni ponedeljek, ki bo letos šele 21. aprila.

Na vikend letos padejo 8. februar, 27. april in 1. november, bomo pa podaljšane vikende lahko izkoriščali za prvi maj, ko bo »vikend« zaradi dveh prazničnih dni trajal kar štiri dni. Tudi 15. avgust in 31. oktober padeta na petek, prav tako pa se k vikendu držijo tudi božični prazniki.

FOTO: www.slovenskaskupnost.org

Teden dni dolge zimske počitnice bodo letos razdeljene na dva termina, in sicer od 17. 2. za osrednji in zahodni del države ter 24. 2. za šolarje v vzhodnem delu države.   

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.01.2014 ob 9:36 raf gost

      Leto 2014 baje ni naklonjeno praznikom, bo pa zato Alenka še naprej pridno pasle rdeče ovčice...

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.01.2014 ob 11:27 raf2 gost

      Upam, da bo tudi nas rdeče zbrane v SDS kmalu pustila na pašnik, že dolgo nismo nič poneverili, ukradli, zmanipulirali. Toži se nam po teh časi. Alenka prosimo te v imenu tovarištva, da deliš državno korito tudi z nami. Tega smo navajeni iz komunističnih časov in iz bližnje zgodovine. Sedaj se nam toži po časih ko smo lahko kradli vse povprek, zdaj nas pa omejujejo levi fašisti, oziroma najbolj desna vlada kar smo jih imeli. Mi pravoverni komunisti zbrani okrog našega komisarja Ivana te prosimo, usmili se nas!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.01.2014 ob 12:16 drugim rafom gost

      Janša je bil jugoslovanskim komunistom trn v peti že pred aretacijo 1988, kot kandidat za predsednika ZSMJ, predvsem z zahtevami po civilnem služenju vojske ali poveljevanju v slovenskem jeziku...

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.01.2014 ob 13:13 gost gost

      @drugim rafom, to ti je janša povedo? on je itak živo v enoj drugoj jugoslaviji ka on ima čista posebno zgodovino kak vsi ostali ka so te bilij komunisti. če bi janša te zmago na volitvaj za ZSMJ bi verjetno še zdaj bil največji komunist, ka pa itak še vedno je, samo van ovčican na debelo laže kakšen heroj je on biu. eni se ga dobro spomnijo iz tistih časov pa znajo marsikaj povedati o njen. vij njemi samo vrvlite dale.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.