https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Z neregistriranim avtomobilom in brez vozniškega dovoljenja povzročil nesrečo

11.01.2014 ob 7:23  

V preteklem dnevu so policisti na območju Pomurja obravnavali osem prometnih nesreč, sedem kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkirnem prostoru in šest primerov povoženja divjadi.

V Ključarovcih je voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilne strani vožnje čelno trčil v vozilo, ki mu je pravilno pripeljalo nasproti. V Prometni nesreči je ena oseba utrpela lahke telesne poškodbe, povzročitelju pa so policisti, zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja, zasegli neregistriran osebni avtomobil na katerem so bile nameščene registrske tablice drugih vozil. Ostale prometne nesreče so se končale le z materialno škodo.

Na področju kriminalitete sta bila obravnavana vloma v nenaseljeno stanovanjsko hišo v Bratoncih in v objekt Lovske družine Brezovci. Obravnavani sta bili tatvini goriva na bencinskih servisih v Pincah in Grabonošu, v Gornji Radgoni pa tatvina mobitela.

Javni red in mir je bil kršen šestkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti danes opravljali na območju PP Gornja Radgona.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.01.2014 ob 16:09 lujzek gost

      Bravo policisti, da take ljudi dobite, kateri sploh povohniti nebi smeli avto. Samo sreča je bla, da ni kdo utrpel težjih poškodb ali celo umrl. Takšne kršitelje treba odstranit s cest.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.