https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Župan Anton Slana ceste še vedno ni asfaltiral

15.01.2014 ob 7:00  

Zakonca Florjan sta z občino podpisala pogodbo, dobila vse sodbe, župan pa s prstom kaže na Dars.


Skoraj bo minilo že devet let, odkar je župan občine Sveti Jurij ob Ščavnici, Anton Slana, z zakoncema Marijo in Jožefom Forjan iz Selišč podpisal pogodbo, s katero sta za obdobje štirih let dala na razpolago kmetijsko zemljišče v velikosti 1.5 hektarja, kjer bi se lahko odlagala rodovitna zemlja, ki je ostajala med gradnjo pomurske avtoceste. Občina se je s to pogodbo zavezala, da bo najpozneje do maja 2009 asfaltirala  javno cesto, ki vodi do tega zemljišča. Tega še do danes ni storila, čeprav je izgubila prav vse tožbe, ki sta jih na sodišču vložila zakonca Forjan, ugodilo jima je tudi višje sodišče v Mariboru.

Župan občine Sveti Jurij ob Ščavnici pa s prstom kaže na Dars, saj je prepričan, da bi oni morali poskrbeti za ceste in njeno vzdrževanje in prepričan je, da bo na koncu zmagala občina, ki ne bo imela nobene odgovornosti. Pravi tudi, da občina v proračunu nima sredstev, da bi lahko asfaltirala cesto do Florjanovih.

Vir: Slovenskenovice

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.01.2014 ob 15:08 sistem pa tak gost

      To pa več ne moreš razumet, v kakšni državi živimo. Zato pa ima minister Virant prav, da treba občine ukinit.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.01.2014 ob 19:43 # gost

      slana je gotof

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.01.2014 ob 20:21 slana je gotof gost

      Seveda je najlepše povedati, da v proračunu ni denarja. Pa saj osnutek proračuna naredi župan. Če bi hotel bi to že davno bilo. Sicer kaj temu županu Slani ni jasno ??? HALLO !!!! Če sodišče nekaj odloči,potem je treba to spoštovati. Ali so mogoče župani nad sodiščem. Očitno bo moralo priti do rubeža občini in nato si bosta oškodovanca našla izvajalca, ki bo to naredil. Virant, tebe pa volim, če takoj ukineš te žepne občine, ki so nič drugega, kot dobro plačana mesta za lokalne župane, ki so kot purani na vasi in lokalni šerifi. Še KS-je ukiniti, da se ne bodo lokalni purani repenčili. Po vaških občinah so itak sami večni župani.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.01.2014 ob 21:44 gost gost

      Ukinit vse te mikro občine in njihove šerife..to je hujše od Texasa. Sramota za državo, da dovoli takšno samovoljo loalnih nesposobnih, polpismenih in pokvarjenih osebkov.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.01.2014 ob 21:47 hedva gost

      Njegova faca pove vse..samo ga bolj podrobno poglejte.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.01.2014 ob 22:57 VIDEMČAN gost

      Sam je podpisal pogodbo, da bo naredil cesto, zdaj pa trdi, da bi to moral narediti DARS. Vse na sodišču izgubil, on pa se še naprej toži in povzroča stroške občini. Lahko se je tožiti z občinskim denarjem, v kolikor bi moral sam plačati štroške, bi takoj nehal. Svetniki pa so neumni, da mu s proračunom vse to požegnajo. Zdaj druga ne dela, kot na račun občine gosti zdaj tega, zdaj onega, ker se bližajo volitve. Mnogim svojim kolegom jim je že pridobil protipravno premoženje, občino pa je zaprl pred javnostjo, tako da se seje ne snemajo javno, seje prekinja brez razloga,zabiti svetiniki pa mu dlan leče lezejo v ta zadnjo. JP Prlekija ga vozi v celoti, ker je preveč zabit, on pa se ima za zelo pametnega in se iz vseh dela norca. Kot šefa pospeševalne ga nihče ne more koristiti, ker nič ne ve. Raje gredo vsi v Radono. Na vseh razpisih za razvoj podežeja je pogrnil, kar kaže na njegovo totalno nesposobnost. Te razpise bi moral imeti v malem prstu, če je neki pospeševalec podeželja in pospeševalne službe.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      16.01.2014 ob 13:17 gost gost

      zato pa je nehče napisal ka je polpismen..te pa zgleda, da to drži, saj inači niti nemre biti.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.