https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

TRENDI

V prvih tednih januarja največ skokov čez plot

17.1.2014  

Najnovejše raziskave so pokazale, da ženske varajo tako pogosto kot moški in da se v obdobju prvih tednov v januarju zgodi največ skokov čez plot. Zakaj je temu tako? Strokovnjaki pojasnjujejo, da je eden izmed razlogov naveličanost v odnosu ter odnos žensk do izvenzakonskih spolnih užitkov, ki se je v zadnjih letih močno spremenil.


Ženske so se v preteklosti spuščale v avanture predvsem zato, ker se je njihov odnos oziroma ljubezen do partnerja ohladila, ali so se zaljubile v drugega moškega. Kasneje so varanje opravičevale s preveliko količino popitega alkohola in s tem, da nikoli niso izkusile afere za eno noč, še vedno pa niso bile potešene v domači spalnici. V današnjem času se ženske odločajo za afero predvsem zaradi spolnega zadovoljstva, ki jim ga avantura nudi ter zaradi želje po nečem novem in drugačnem. Večina žensk kljub občutku krivde pri tem razmišlja, da si afero zaslužijo, saj so dobre mame in žene, avanturica, ki so si jo privoščile, pa je nekaj samo za njih, za njihov užitek ter mož za njo ne bo izvedel in ga tako posledično ne bo prizadela.

Ljubica

Foto: iStockphoto

V prevarah ženske spretnejše od moških

Raziskave so pokazale, da so v prevarah ženske spretnejše od moških, saj sledi bolje prikrivajo, zato se njihov skok čez plot redko odkrije. Ženske varajo pametneje in bolj premišljeno ter znajo bolj skrbno čuvati skrivnost. Prav tako so mojstrice pri prikritju sledi. Partnerji jih tako najpogosteje pri varanju ne zalotijo. Prav tako so se ženske naučile živeti z občutkom krivde, ki jo opravičujejo s tem, da bo njihova afera pozitivno vplivala na njihovo razpoloženje in bo tako dolgoročno pozitivno vplivala tudi na odnos med partnerjema.

Vir: Zadovoljna.si

    Fotogalerija