https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

Muzikal Bila sva mlada oba navdušil v Murski Soboti

Murska Sobota, 17.01.2014 ob 14:00  

Včeraj zvečer je v Gledališču Park potekal muzikal Bila sva mlada oba, v katerem je odlična zasedba z igro in plesom navdušila in nasmejala popolnoma razprodano dvorano.


Bila sva mlada oba je pravzaprav narodno-zabavni muzikal z glasbo ansambla bratov Avsenik, najuspešnejše slovenske glasbene skupine vseh časov in z več kot 20 nastopajočimi. Celotna zgodba je bila umeščena v sedemdeseta leta prejšnjega stoletja, ko so bili Avseniki na vrhuncu svoje ustvarjalnosti. V tej duhoviti in napeti romantični komediji sta glavno vlogo odigrala velemojstra smeha Nataša Tič Ralijan in Gojmir Lešnjak-Gojc. Nič manj pomembna ni bila trojica predstavnikov mlade igralske zasedbe z Marušo Majer, Žigo Udirhom in Tadejem Piškom. Poleg odlične igralske zasedbe so dogajanje na odru popestrili še plesalci plesne skupine Artifex, ki so očarali in navdušili z izvirnimi koreografskimi točkami.

Gledalci so v muzikalu spremljali dve duhoviti ljubezenski zgodbi, o dveh zelo mladih in dveh malo manj mladih zaljubljencev. Dogajanje na odru je popestrila še sedemletna hči oz. vnukinja, kar je še dodatno zapletlo in začinilo zgodbo, ki se je na koncu razpletla srečno. V več kot 2 uri trajajoči predstavi so se gledalci neskončno zabavali in nasmejali. Trenutke preobratov so med zgodbo umirjale priljubljene Avsenikove viže. V muzikalu je v izvedbi ansambla Gregorji bilo mogoče slišati znane viže, kot so: Na Golici, Slovenija, od kod lepote tvoje, Bila sva mlada oba in tako naprej.


Dvorano so gledalci zapuščali zadovoljni z nasmeščki na obrazu in zdelo se je, da je muzikal navdušil prav vsakega posebej - tiste, ki imajo glasbo in komedijo radi in tiste, ki jim taka zvrst zabave ni prav posebej všeč.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.01.2014 ob 15:24 MARTIN gost

      Mladih obrazov, pa nikjer .? Skratka, brezvezna prireditev ! ??? Draga mladina, pojma nimate , kaj vse ste izpustili, ali zamudili , da se niste udeležili , te prireditve ..Vedno več , in vedno znova potrebujemo take in podobne prireditve ,da nam misli odtavajo tja,kjer ni gorja, le ljubezen in sreča sta doma ! Hvala prirediteljem za organizacijo in še več takih in podobnihdruženj si želimo !

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. jozefa
      18.01.2014 ob 7:11 jozefa

      Na žalost smo mladi nezaposleni.Vemo kaj smo izpustili ali zamudili.Koliko stane taka vstopnica pa tudi vemo, žal si jo le redki lahko privoščijo.Lp

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.01.2014 ob 12:12 gost gost

      Strinjam se, da so cene vstopnic za prireditve v M. Soboti predrage. Od 18 do 20 EVR. dati je predrago. Ali organizatorji razmišljajo o tem, da bi se dalo tudi s sponzorstvom kaj urediti? Saj zato pa so zaposleni na ten zavodu za kulturo, ne samo za to, da imajo bajne plače. Če pa niso sposobni, pa naj dajo mesto sposobnim in ne strankarsko določenim kandidatonm za direktorje. Marsikaj bi se dalo, če bi bil interes in ne gledati samo na svojo plačo. Mogoče pa bo streznitev vedno manjši obisk.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.01.2014 ob 12:15 gostja gost

      Bila sem na prireditvi in se strinjam,. da je vstopnica predraga. Celotna zgodba mjuzikla, pa bolj za osnovno in srednješolsko mladino. Pričakovali smo več.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.01.2014 ob 13:09 gost gost

      mladi obrazi pridejo gda ta zečič pa stavros v toj dvorani. sicer pa kelko san gučo z dvema ka sta bila na toj predstavi je nej vredno 5 evrov vse fküper.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.