https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Robert Časar se izogiba roki pravice

17.01.2014 ob 14:30  

Nekdanji predsednik uprave Luke Koper Robert Časar se danes ni pojavil na koprskem okrožnem sodišču, kjer poteka obravnava v dobrih 5 milijonov evrov težki odškodninski tožbi Luke Koper proti Časarjevi upravi.

 

Na sodišče prav tako ni prišel njegov odvetnik Daniel Planinšec, ki pa je za Žurnal24 povedal, da s svojo stranko že kar nekaj časa ni bil v stiku. Na vprašanje, ali misli, da je Časar pobegnil v tujino, pa je dejal, da o tem ne more ugibati.

Časarja na obravnavo ni bilo niti pred dnevi, ko ga je doletela tožba Luke zaradi oškodovanja, ki si ga je privoščil za čiščenje oblek na račun podjetja, ki ga je vodil. Na koprski PU informacije o tem, da bi Časar izginil, nimajo.

Kot je znano, so Časarja neuspešno iskali tudi sodni vročevalci, da bi mu izročili sodbo višjega sodišča, po kateri mora v zapor zaradi zlorabe položaja in sprejemanja daril za pet let in devet mesecev.  Kot so na Žurnalu24  že pisali, mu je sodišče en mesec neuspešno poskušalo vročiti sodbo višjega sodišča, nato pa so jo obesili kar na oglasno desko.

Časarju naj bi prihodnji teden že poslali tudi poziv na prestajanje zaporne kazni. Če se nanj ne bo odzval, se bo za njim izdala mednarodna tiralica.

Vir: zurnal24.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.01.2014 ob 15:24 šuki gost

      ČASAR IMA TAKO VILO V lENDAVSKIH GORICAH,DA JE RES ČUDNO ,KAKO JO JE TJA LAHKO POSTAVIL IN KDO MU JE DOVOLIL ,DA IZNAKAZUJE Z IZGLEDOM OKOLIŠ...PA ŠE KAMERA IMA....SIROMOAK SI KAJ TAKEGA NE MORE PRIVOŠČITI ,..........PA TUDI IZOGIBU IN VROČITVI ODLOČBE ALI VABILA NA SODIŠČE NE SAJ MU GA VRŽEJO V POŠTNI NABIRALNIK...PA SE LAHKO ...J....

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.01.2014 ob 15:50 Charlie gost

      Ob takšnem sodstvu naša država ne more pričakovati nič dobrega. Raje napravimo zakon, da bomo plačevali mali ljudje. In obdavčimo vse, kar je okrog nas, delavce v tujini, ...

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.01.2014 ob 16:41 SDS gost

      tou falingo nezmožnosti vročitve poziva sodišča majo izgleda vsi v SDS. janši tudi nemrejo vročiti poziva na sodišče. mogoče je pa časar že na poti v avstralijo ge de počako na svojoga šefa, ranč pa bolnica sta že krejdi.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.01.2014 ob 17:15 Del R gost

      Ja, tau so tuj "zreširali" strici oz. ozadja, oziroma je zarota bila proti eni "pravi" stranki v Sloveniji??

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.01.2014 ob 18:38 znaš ka gost

      Klejt ma pa lejpo, klejt !!!!

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.01.2014 ob 20:57 bad-boy gost

      šuki, tij si slepi? ge je te to vila? idi gledat te vikend, nej pa ka po televiziji samo gledaš pa misliš ka vse znas- na televiziji prece lažejo pa pumpajo gor narod! lejko pa poglednete v m......i tan pa ma prestiž!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      18.01.2014 ob 10:19 šuki gost

      bad-boy!če jo nisi videl o njej ne moreš govoriti.Nekateri smo jo videli PRAV OD BLIZU .... .RES JE PRAVA PODRTIJA???!!!!!O???'

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      18.01.2014 ob 12:03 bad-boy gost

      tudi mij mamo tan vikend pa se vedno mijmo pelan, zato pa ne motaj ka je to vila. Je malo boksa kuča! očitno še tij nejsi vido bokše kuče, pa neveš ka pomeni vila... nišče pa neje pravo ka je to podrtija!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.