https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Sanirano divje odlagališče odpadkov v Vučji Gomili po več letih ostaja čisto

Vučja Gomila, 20.02.2014 ob 11:30  

Občina Moravske Toplice skrbi, da sanirana divja odlagališča odpadkov ostajajo čista.


Preverili smo sanirano divje odlagališče odpadkov v Vučji Gomili, ki ga nadzira Medobčinska inšpekcija in redarstvo ob svojih obhodih na terenu mesečno vsaj dvakrat.

Situacija na nekdanjem divjem odlagališču v Vučji Gomili danes.

Z občine Moravske Toplice so nam sporočili, da po sanaciji ni bilo odloženih nobenih kosovnih odpadkov oziroma smeti. V okoliških vaseh pa se tudi niso pojavila nova divja odlagališča. Medobčinska inšpekcija in redarstvo ni prejela nobene prijave, se pa pojavljajo kršitelji, ki odlagajo kosovne odpadke (televizorje, gospodinjske aparate) na ekoloških otokih (Sebeborci, Moravske Toplice, Bogojina).

Tako pa je pred leti izgledalo divje odlagališče v Vučji Gomili.

Globa, ki jo lahko izreče inšpektor v primeru ugotovitve prekrška kršitelju, znaša po Zakonu o inšpekcijskem nadzoru do 500,00 eur.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.02.2014 ob 19:13 občan gost

      KAKAŠ BAKAŠ SERJEŠ....

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.