https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Zapeljala desno izven vozišča avtoceste, kjer se je vozilo prevrnilo

18.01.2014 ob 6:34  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest kaznivih dejanj, sedem prometnih nesreč, tri kršitve javnega reda in miru, dve poškodovanji vozil na parkirnem prostoru, štiri povoženja divjadi in kršitelju zasegli vozilo.

 

 

V obravnavanih prometnih nesrečah sta bila dva udeleženca telesno poškodovana. V M. Soboti je v trčenju dveh osebnih avtomobilov en voznik utrpel lahko telesno poškodbo. Na pomurski avtocesti v bližini izvoza Gančani pa je voznica osebnega avtomobila zapeljala desno izven vozišča avtoceste, kjer se je vozilo prevrnilo. Voznica je utrpela lahko telesno poškodbo.   

Na področju kriminalitete so obravnavali vlom, tatvino, tri poškodovanja tuje stvari in goljufijo.

Na območju Ljutomera je neznanec vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil nakit. Na Pincah obravnavana tatvina goriva na bencinski črpalki. Na območju M. Sobote obravnavano poškodovanje stekla na vratih, poškodovanje hladilnika in goljufija pri najemu stanovanja.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.   

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja je bil kršitelju na območju Gornje Radgone zasežen osebni avtomobil.  

Med 13. in 26. januarjem poteka akcija »Bodi trenutno nedosegljiv, če želiš ostati živ«, v okviru katere voznike osveščajo o nevarnosti uporabe mobilnega telefona med vožnjo. V tem času bodo policisti po vsej Sloveniji preverjali, ali med vožnjo telefonirate. Vozite zbrano in varno !

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na relaciji Murska  Sobota – Gornji Petrovci.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.