https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

V Gornji Radgoni se letos obeta kar devet sejmov

Gornja Radgona, 21.01.2014 ob 7:00  

Na včerajšnji konferenci je Pomurski sejem predstavil sejme, ocenjevanja in projekt Vinska kraljica, ki so jih uspešno izpeljali  v sejemskem letu 2013 ter predstavil program sejmov in ocenjevanj v letu 2014.


V letu 2013 se je na Pomurskem sejmišču odvilo osem sejmov, na katerih se je v treh terminih predstavilo 2.215 razstavljavcev iz več kot 30 držav 149-tisočim obiskovalcem. Pomurski sejem je ob njih organiziral šest ocenjevanj kakovosti, na katerih je sodelovalo 300 podjetij z 965 izdelki iz 17 držav.

Pomurski sejem bo v letu 2014 organiziral devet sejmov v treh terminih:

POMLADNI SEJEM gradbeništva, energetike, komunale in obrti  (sejmi MEGRA, ENGRA, KOGRA in POS)

Novost: GREEN, 1. Mednarodni sejem trajnostnih tehnologij in zelenega življenjskega sloga Gornja Radgona, 3. do 6. april 2014.

 

AGRA, 52. Mednarodni kmetijsko-živilski sejem

INPAK, 19. Mednarodni sejem embalaže, tehnike pakiranja in logistike

Gornja Radgona, 23. do 28. avgust 2014

 

SOBRA, 6. Mednarodni sejem obrambe, varovanja, zaščite in reševanja

Novost: AVIOFUN 2014, 1. sejem letalstva in opreme ter 2. letalski miting

Letališče Edvarda Rusjana Maribor od 18. do 20. septembra 2014

Kakovost sejma AGRA bodo od pomladi dalje napovedovali Mednarodno ocenjevanje mesa in mesnih izdelkov, Mednarodno ocenjevanje mleka in mlečnih izdelkov, Mednarodno ocenjevanje sadnih sokov, brezalkoholnih pijač in embaliranih vod, Odprto državno ocenjevanje vin - Vino Slovenija Gornja Radgona, Ocenjevanje medu z mednarodno udeležbo ter Mednarodno ocenjevanje kmetijske mehanizacije in opreme. Uvod v sejem INPAK bo Odprti natečaj Slovenski oskar za embalažo.

Ob organizaciji sejmov in strokovnih ocenjevanj bo Pomurski sejem sodeloval v Združenju evropskih kmetijskih sejmov EURASCO, v mednarodni zvezi sejmov UFI ter v Društvu agrarnih novinarjev Slovenije, skupaj z okrajnim glavarstvom Bad Radkesburg bo organiziral jubilejno, 20. slikarsko kolonijo “Vinogradi obeh bregov Mure”, 10. januarja pa je skupaj s pokrovitelji okronal 18. Vinsko kraljico Slovenije. Ob izvedbi programov za tekoče leto bo Pomurski sejem intenzivno pripravljal tudi sejme, ki bodo na sporedu v letu 2015, ob vsakoletnih tudi bienalna: Mednarodni sejem lovstva in ribištva LOV ter NATURO, Mednarodni sejem aktivnosti in oddiha v naravi.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.