https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Željko Gašević okrepil strokovni štab mlajših selekcij ŠNK Radgona

29.1.2014  

V osmih mlajših selekcijah ŠNK Radgona deluje kar 121 otrok, zato je izvedena nujna okrepitev in dopolnitev strokovnega dela, v selekcijah U-10, U-15 in U-17. Tako se sedanjim devetim licenciranim trenerjem in sedmim tehničnim vodjam, priključil še deseti trener, nekdanji znani nogometaš s tega območja Željko Gašević.


Pri izvedbi treningov selekcije U-10 se je priključil dodaten trener – asistent Zlatko Uhan. Pri izvedbi treningov v selekcijah U-15 in U-17 se na pobudo prvega trenerja Vladimirja Mauka, priključil dodatni trener z UEFA „B“ licenco, omenjeni Željko Gašević.

»Selekcijo U-10 sestavlja 14 fantov letnik 2004. Za zimsko ligo v Mariboru so občasno priključeni tudi trije letniki 2005, in tako število 17 udeleženih na treningu ne omogoča kvalitetne vadbe za vse udeležene otroke. Zaradi tega je zelo pomembno, da sta na treningih prisotna dva trenerja. Po začrtanem planu treningov trenerja Miha Cvetka, bodo na ta način vsi otroci imeli možnost kvalitetne vadbe s pomočjo izkušenega trenerja Zlatka Uhana. Ob tem Zlatko Uhan nadomešča tudi ostale trenerje selekcij v primeru njihove nujne in nepredvidene odsotnosti. Po drugi strani selekcijo U-15 sestavlja 15 fantov in selekcijo U-17 17 fantov. Tema dvema selekcijama se Vladimirju Mauku kot co-trener priključi Željko Gašević, ki bo v omenjenima selekcijama v ŠNK Radgona s svojimi igralskimi (1.SNL) in trenerskimi izkušnjami (Avstrija), skupaj z Vladimirjem Maukom ter tehničnim vodjo selekcije Milkom Štelcerjem, tvoril strokovno in komunikativno vodenje selekcij U-15 in U-17«, je nove spremembe v strokovnem vodstvu pojasnil Benjamin Krajnc, koordinator mlajših selekcij ŠNK Radgona.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.01.2014 ob 10:14 radgončan gost

      pa beno krajnc je največji c.igan v radgoni pa ka se ma un coj motati pa nekše koordinator mlajših selekcij če pa je še lani bija športni direktor a člani v zadni ligi un pa glumi nekega zahota pa z premijami nore dela pubece. kak dugo de un v klubi nede nič dobrega.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.01.2014 ob 16:23 lokj gost

      Radgoma z mladimi dobro dela, apmpak bodo morali z mladinci in kadeti priti na državni nivo, polj to da neko kvaliteto. Člani so slabi, saj vsak drugi igra divjo ligo malega nogometa in tu napredka nebo nikoli.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.01.2014 ob 20:02 član gost

      Fantje v članski selekciji trenutno dobro delajo, so pa bili prikrajšani in nemotivirani v svojih najbolj nerodnih letih, ko so bili mladinci ali kadeti. Takrat članska selekcija ni delovala- bomo rekli strokovno tako s kadrom kot trenersko. Sedaj je videti da se kar nekaj stvari premika. Trener je odličen, fantje so iz dneva v dan zrelejši in upam, da se bo to pokazalo tudi na igrišču sedaj spomladi. Ne nonstop kritizirati, lepo bi bilo, da bi se spomladi v večjem številu udeležili tekem fantov in jim dali vedeti da delajo dobro ali slabo. Verjamem, da če bodo ti fantje ostali skupaj s pomočjo starejših mačkov, da se lahko marsikaj premakne....Za vsem skupaj pa seveda mora stati tudi strokovni štab v katerem mora vsak narediti svoje naloge, ker če tega ni ni niti osnovne motivacije.... novim zmagam naprej fantje in pomladek

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      31.01.2014 ob 0:07 izi gost

      član popolnoma se strinjam s teboj. prav je da se podpre mlade fante in jim pokazat spoštovanje za njihov trud. veliko je dobrih dečkov ki dobro delajo in vsekakor si zaslužijo biti vsaj ligo više. fantje imajo potencial in dragi radgončani pridite na tekme saj je to edini šport zraven rokometa, na katerega smo lahko radgončani ponosni.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.