https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Pomurju dve prometni nesreči le z gmotno škodo

06.02.2014 ob 6:29  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri kazniva dejanja, dve prometni nesreči z gmotno škodo, štiri kršitve javnega reda in miru ter en primer povoženja divjadi.    

Na področju kriminalitete so v Ljutomeru obravnavali tatvino denarnice z dokumenti in denarjem, v Murski Soboti namerno poškodovanje osebnega avtomobila in v Grabonošu tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila.  

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.    

V času med 3. in 14. februarjem po vsej Sloveniji potekajo aktivnosti za večjo varnost pešcev, pod sloganom »BODI VIDEN - BODI PREVIDEN«. Pešci poskrbite, da boste v prometu vidni, nosite svetla oblačila in predmete, ki izboljšajo vidnost. Cesto prečkajte na označenih prehodih za pešce, hodite po pločniku oziroma ob levem robu vozišča v smeri hoje in bodite pozorni na ravnanje drugih udeležencev v prometu. Z upoštevanjem cestno prometnih predpisov lahko za svojo varnost največ storite sami.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Ljutomer.    

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.