https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Prekmurec v dresu AC Milana pol leta izven nogometnih zelenic

Lendava, 18.11.2010  

Mladi nogometaš AC Milana Mitja Novinič nima sreče s poškodbami. Le-te so ga pestile že v prejšnjih sezonah, zaradi strganih križnih vezi v kolenu pa bo z zelenic znova odsoten približno pol leta.

19-letnik se je poškodoval na mladinski pokalni tekmi proti Pescari, ko mu je med tekom obrnilo koleno. Pregled, ki ga je že opravil, je pokazal hujšo poškodbo. "Zdravniki so s pomočjo magnetne resonance ugotovili, da sem si raztrgal križne vezi v kolenu. Zaradi tega bom čez kak teden moral na operacijo in po operaciji bom takoj začel z rehabilitacijo, ki bo trajala približno pet do šest mesecev," pravi mladenič iz Petišovec. Zdravljenje bo potekalo v Italiji, pred operacijo pa bo na kratek čas prišel domov v Prekmurje.

Huda poškodba ob nepravem času

Mitja Novinič bi se moral minuli konec tedna udeležiti zbora mlade slovenske reprezentance, a je bil primoran svojo udeležbo odpovedati. To ni prva hujša poškodba Noviniča, saj je bil enkrat na stranskem tiru za dlje časa že pred dvema sezonama. Z dobrimi predstavami v lanski sezoni si je zagotovil triletno profesionalno pogodbo in poleti treniral z članskim moštvom, zato je prišla ta poškodba ob nepravem času, ko bi se moral dokazovati trenerjem. "Sedaj se moram skoncentrirat na rehabilitacijo, potem pa, ko se vrnem bomo videli kaj in kako," pravi o morebitnih posledicah te poškodbe na nadalnji potek kariere mladi napadalec.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. smesko
      18.11.2010 ob 10:17 smesko

      Pa nekši nouvi up.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. lepi
      18.11.2010 ob 11:03 lepi

      @vince Pa te je že bil objavlene v Pomurce. Baje ka je talenterane samo upan ka nede kak blaudek, in podobne na konce pristal v 3 ligašeh in na konce v SNL

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. read
      18.11.2010 ob 11:32 read

      že se začnejo poškodbe, te nižjeligaš ta pa slovenija in je 3 lejta pogodbe vo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. vinci
      18.11.2010 ob 12:40 vinci

      @lepi, te že či tij tak praviš. Malo san zarjaveli pri spremljanju naših igralcof.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. blue
      18.11.2010 ob 12:50 blue

      @lepi san ga mel srečo videte na eni od tekem nafte in "mali" ma talent. Sama sreča da je oddišo iz Prekmurja. Ka se vse zdaj v ton nogomete dogaja je sramota!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. lepi
      18.11.2010 ob 13:56 lepi

      @blue, če ti tak praveš :) ale me je resno straj ka da eden od tistih ka so šli samo na delovni "izlet" v Italijo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.