https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Frizerstvo Firšt iz Gornje Radgone praznovalo 40 let

06.02.2014 ob 16:00  

V enem najstarejših in zelo priljubljenem frizerskem salonu v Gornji Radgoni in širši okolici, Frizerstvu Firšt, je bilo te dni zelo slovesno, saj je 1. februarja minilo natanko 40 let odkar se je Marica Firšt odločila za obrtniško-podjetniške vode.


Tako so v Kulturnem domu Gornja Radgona pripravili slavnostni dogodek namenjen proslavi visokega jubileja.

Slovesnosti se je udeležilo okrog 200 frizerk in frizerjev vse od Lendave do Maribora, ki so pokazali vso strokovnost frizerskega polica. Promotorji nizozemskega kozmetičnega velikana Keune, so na modelih prikazali najnovejše trende striženja, barvanja, pričesk … Med njimi je nastopil tudi vnuk Marice Firšt, Matevž, ki je član Keune akademije iz Zagreba in je za očetom Darkom, tretja generacija frizerjev iz družine Firšt.

Ob visokem jubileju so Firštovim med drugimi čestitali visoki predstavniki omenjenega kozmetičnega velikana iz Zagreba in Ljubljane, ki so med drugim poudarili, da si Frizerstvo Firšt, čeprav iz majhnega mesta, zasluži takšen spektakel, ki ga običajno pripravljajo le v večjih mestih. Slavljencem je čestital tudi radgonski župan Anton Kampuš, ki je dejal, da se z znanjem in voljo lahko dosegajo odlični rezultati. Štirideset nageljnov, za prav toliko let delovanja, jim je podaril aktualni predsednik OOZ Gornja Radgona, Vlado Rojko. Visoko priznanje Obrtno podjetniške zbornice Slovenije – Bronasti pečat OZS 2014, pa je Frizerstvu Firšt izročil predsednik UO OZS Branko Meh.    

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.