https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurski glasbeniki s koncertom »čLOVEnija« v pomoč glasbenemu kolegu

08.02.2014 ob 14:00  

V Gledališču Park v Murski Soboti se bo v nedeljo ob 17. uri zgodil dobrodelni koncert pod naslovom »čLOVEnija« - Pomurski glasbeniki glasbeniku. S koncertom želijo glasbeniki iz Pomurja pomagati glasbenemu kolegu pri ozdravitvi, ob tem pa obeležiti tudi slovenski kulturni praznik.


Organizatorjem (Moira, Zavod za kulturo, Dobrodelni Leo Club Murska Sobota in Škofijska Karitas) je k dobrodelnosti uspelo privabiti več kot 80 glasbenikov iz Pomurja, ki se jim bosta pridružili tudi dve glasbeni skupini iz Avstrije.

Na odru se bo zvrstilo kar 22 izvajalcev

Organizatorji obljubljajo, da bodo obiskovalci dobrodelnega koncerta lahko prisluhnili glasbi najrazličnejših stilov, od ljudske, črnske duhovne glasbe, rocka, jazza, popa ter še in še. Na odru se bodo tako zvrstili številni izvajalci. Nastopili bodo: Glasbena šola Beltinci- Beat Chasers (tolkalna zasedba), BeleTinke, Srakova Banda, Tjaša Žalik, Eroplan, Julie&the Diamonds, Baladero, Urh Zver, Dorina, Doroja, Džezzva, Moderna glasbena šola JAMA, Matijazz, Aeternum, Regina, Špirit, Black Balloon, Coco Band (Avstrija), Zhanx (Avstrija), Take 9, Zdenek Bily Dixieland Band in Orlek.

V ta namen so glasbeniki že posneli pesem, ki jo je za to priložnost napisal Kristjan Ivanov. Zbor glasbenikov jo bo na nedeljskem koncertu zapel ob koncu prireditve, najdete pa jo tudi med objavljenimi priponkami.

 

Fotogalerija