https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Na svetovni dan bolnikov sveta maša v kapelici murskosoboške bolnišnice

Rakičan, 11.02.2014 ob 16:30  

Danes so svetovni dan bolnikov praznovali tudi v murskosoboški bolnišnici, kjer je v kapelici Povišanja svetega križa potekala sveta maša, ki jo je vodil škof msgr. Peter Štumpf.

Katoliška cerkev danes obeležuje svetovni dan bolnikov, ki ga je pred 22 leti razglasil papež Janez Pavel II. Ta dan so s sveto mašo praznovali tudi v Splošni bolnišnici Murska Sobota. Preden je škof msgr. Peter Štumpf pričel z mašo, je direktor murskosoboške bolnišnice Bojan Korošec pozdravil vse navzroče in spregovoril nekaj besed o svetovnem dnevu bolnikov. S petjem je sodeloval cerkveni pevski zbor stolne župnije svetega Nikolaja, pri transportu bolnikov v kapelico pa so prostovoljno pomagali dijaki Srednje zdravstvene šole. Ob koncu maše je vse prisotne čakala pogostitev, ki jo je pripravila bolniščnična kuhinja.

 Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.02.2014 ob 11:07 ŠANE gost

      JOJ KAKŠNA ŠKODA ; da sestre niso imele mesta v kapelici ? Po napornem delu , pa se prileže tudi dobra malica . No , kje pa so glavna sestra ? Se opravičujem ! BOG VAS BLAGOSLOVI !

      14 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.02.2014 ob 13:08 pop gost

      Tou je tej razdiralen ka je lani napravo ka sta dva popa menje. Staroga je odstavo mladi pa je skapejro za ka se ide pa je san šou. Sobota de vesejla da ga spakivajo kak so že vekšne od njega.

      2 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.02.2014 ob 13:45 medicinska sestra gost

      NAŠE PRAZNOVANJE DNEVA BOLNKOV JE VEDNO PRISRČNO. SESTRE SMO DALE PROSTOR BOLNIKOM, NJIM JE NAJPRAJ NAMENJEN TA PRAZNIK. KER PA SMO ISTOČASNO IMELI POGREB NAŠE KOLEGICE,MEDICINSKE SESTRE, JE NAŠA GLAVNA SESTRA BILA NA NJENEM POGREBU.

      28 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.02.2014 ob 20:43 ms gost

      No Maček se tudi prišunjal v kapejlico brezi Čepijnove .

      0 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.02.2014 ob 20:54 gost gost

      Ka Korošec sveto pijsmo šte? Maček je lejko prišo, vejpa on je krščanski demokrat.

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      12.02.2014 ob 21:10 maček gost

      po plusih in minusih se vidi ka to berejo samo popi in nune

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.