https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Tujec natankal in odpeljal, v avtu pa prevažal ukradene mesne izdelke

 

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč. V vseh je nastala samo materialna škoda. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in dva primera povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih osem kaznivih dejan in štiri kršitve javnega reda.

 

S področja kriminalitete je bil v Beltincih obravnavan vlom v stanovanjsko hišo v času odsotnosti lastnika. V Lendavi je bilo vlomljeno v poslovni objekt, v Hotizi pa v objekt na nogometnem igrišču. Iz notranjosti prostorov je neznanec odnesel različne tehnične predmete. V Kramarovcih je neznanec vlomil v skladišče in odnesel različno orodje. V Beltincih je bila obravnavana tatvina bakrenih žlebov, v Kraščih pa vlom v starejšo nenaseljeno stanovanjsko hišo. Na bencinskem servisu v Grabonošu je tujec voznik osebnega avtomobila natočil gorivo in odpeljal ne da bi plačal. Policisti so ga na avtocesti izsledili in zaustavili. Pri postopku je bilo ugotovljeno, da imata skupaj s sopotnikom v vozilo večjo količino suhomesnih izdelkov, kateri verjetno izvirajo iz kaznivega dejanja.

Javni red je bil kršen 3-krat v zasebnem prostoru in 1-krat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V času med 3. in 14. februarjem po vsej Sloveniji potekajo aktivnosti za večjo varnost pešcev, pod sloganom »BODI VIDEN - BODI PREVIDEN«. Pešci poskrbite, da boste v prometu vidni, nosite svetla oblačila in predmete, ki izboljšajo vidnost. Z upoštevanjem cestno prometnih predpisov lahko za svojo varnost največ storite sami.

Ceste v Pomurju so večinoma mokre in spolzke zato voznike opozarjamo, da hitrost vožnje prilagodite razmeram na cesti.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na celotnem območju policijske uprave.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.