https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Lendavski nogometaš se bo dokazoval pred Arsenalovim trenerjem Wengerjem

19.11.2010  

V sklopu projekta "The Chance" oziroma Priložnost, ki ga organizirata Nike in Arsenalov trener Arsene Wenger, sta bila izbrana Slovenca, ki se bosta 19. januarja prihodnje leto odpravila v London. To sta Dezso Gerencser iz Lendave  in Blaž Zaplotnik iz Mirne.

Finalni izbor v Sloveniji je bil 8. novembra, ko so na stadionu ŽAK v Ljubljani izmed 21 mladih nogometašev izbrali dva, ki bosta sodelovala na Akademiji Nike. Med njimi je strokovna žirija izbrala dva najboljša nadobudna mlada nogometaša, ki se bosta 19. januarja v Londonu med stotimi igralci s celega sveta potegovala za enoletno treniranje in bivanje v vrhunskem centru za treninge. 

Dezso Gerencser (levo)

»Mislim, da bo to čisto posebna priložnost in izkušnja v mojem življenju ter tudi za prihodnosi v karieri. Upam, da se bom izkazal,« je po izboru povedal 17-letni nogometaš Nafte. Preizkusi, v katerih so se morali izkazati mladi nogometaši, so bili vrhunsko vodeni s strani trenerjev Nogometne Zveze Slovenije.

Poleg fizičnih izzivov, kot so hitri tek na 20 m, skok v daljino in višino, vodenje žoge s spremembo smeri ter igra, so trenerji upoštevali tudi dejstvo, da se vsi kandidati uspešno šolajo. Pri izzivih je nogometaše vzpodbujal tudi Mile Ačimovič.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. Toki
      19.11.2010 ob 12:26 Toki

      Bravo mali, razturaj v Angliji!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. lendavski
      19.11.2010 ob 12:43 lendavski

      Dezso mi smo s tabo, drži se;).

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.