https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Letos na Bujti repi Vlado Kreslin, Balladero in Manouche

14.02.2014 ob 9:00  

Bujta repa, največja prekmurska kulturno-zabavna prireditev v slovenski prestolnici, bo 26. februarja 2014 postregla s pestrim glasbenim programom. Klub prekmurskih študentov po dveh letih gosti Vlada Kreslina z Malimi bogovi, prvič pa bosta nastopili skupini Manouche in Balladero.


57. Bujta repa bo potekala v sredo, 26. februarja, v Festivalni dvorani v Ljubljani. Pričela se bo ob 20:00 s tradicionalno prekmursko večerjo z bujto repo in domačimi kolinami, nadaljevala pa s koncertnim delom ob 22:00.

Klub prekmurskih študentov prvič predstavlja mlad glasbeni talent Balladero, ki prihaja iz domačega Prekmurja in slovi po odličnem glasu in spremljavi klavirja. Za zabavne plesne ritme ob zvokih trobente in harmonike bodo tokrat poskrbeli v glasbeni skupini Manouche, za vrhunec večera pa Klub prekmurskih študentov gosti legendo slovenske glasbene scene, Vlada Kreslina z Malimi bogovi.

Vstopnice na prodaj od ponedeljka

Vstopnice za Bujto repo bodo na voljo od 17. februarja naprej na Mladinskem servisu v Murski Soboti ter v Ljubljani in Mariboru. Cena vstopnic za člane  Kluba prekmurskih študentov znaša 5 EUR (9 EUR z večerjo), za nečlane pa 8 EUR (13 EUR z večerjo). Organiziran bo tudi avtobusni prevoz na relaciji Murska Sobota-Maribor-Ljubljana. 

 

Oglejte si fotografije z lanske Bujte repe:

FOTO: 56. Bujta repa poskrbela za nepozabno zabavo Prekmurcev v Ljubljani - 1. del

 

FOTO in VIDEO: 56. Bujta repa v Ljubljani - 2. del fotografij

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.02.2014 ob 10:13 2014 gost

      Zdaj se politiki bar najejo,prokleti vragovje.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.02.2014 ob 15:42 masjter gost

      pa te vlado je na vsej študentskij veselicaj od 83 leta naprej ali ka od toga je tak eno 20 let že dosaden

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.02.2014 ob 20:12 gost gost

      bulšit....odjebi toga Kreslina...što de ga poslušo...ostaliva dva pa...to de žur...vsi do spali...stvarno ste bumbari...totalni..požrite si to repo...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.02.2014 ob 20:25 repa gost

      In na takih mladih stoji svet? Kar strah me je ......

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.02.2014 ob 20:49 gost gost

      repa...mrš...seronja...kar strah me je...ajd odj...

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.