https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: V Črenšovcih so se nasmejali Francuski Penziji

Črenšovci, 16.02.2014 ob 10:30  

Člani Folklornega društva Pozvačin Bistrica so se v soboto v kulturni dvorani v Črenšovcih predstavili z drugo ponovitvijo veseloigre "Francuska penzija" in dodobra nasmejali številne obiskovalce.

Člani Folklornega društva Pozvačin Bistrica so prigode Balažiceve družine okrog babičine pokojnine iz Francije po premieri na Gornji Bistrici in ponovitvi v Trnju, tokrat predstavili še v Črenšovcih. Številni obiskovalci so se lahko dobro uro trajajoči veseloigri dodobra nasmejali.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.02.2014 ob 13:11 krofaš gost

      že pa tej .ka rejsan nemajo drugoga dela kak te bolondije špilaji ?

      10 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.02.2014 ob 14:02 vinko megla gost

      Ja tak so jih nasmejali ka še edni knes nemrejo k sebi prijti.Brez veze nekaj ponavlajo ja tu so lekar meli kšenki za žrejti in lokati je bole bilou poskrbleno kot v trnji rajši bi doma nekaj delali ka narod več nema nikšoga dela doma da se samo hrzat odi okoli.

      8 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.02.2014 ob 14:48 nepristranski gost

      Bravo KROFAŠ vsaka ti čas,. se ti vijdi ka si fejst "inteligentno" bitje. Že tvoj vzdevek nan povej ka nemaš glij kaj dosta v glavi, te pa še tu nekše svoje frustracije v spravlaš... Či ti ne paše, ne glej članka pa ne spuščaj takšnih bednih komentarov... v bistvi s ten samo san iz sebe norca delaš.. Jaz bi se na tvojon mesti malo zamislo, glede stanja glave! :)

      9 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.02.2014 ob 15:53 krofaš gost

      nepristranski ....... vijdi se kak van je lalekon vse lepo nekše igre ka jih prijde 30 lidij gledat pa od toga je polovica gluha . Vsak lahko izrazi svoje mnenje enin se vidi enim se ne vidi .Za kaj bi jes mogel nakaj hvaliti ?končno pa za za seljake je vse vredi pa či glij ne vejte o kon se ide

      8 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.02.2014 ob 21:31 Folk_rola gost

      Krofaš - mejne zanima, kelko si star pa kelko napraveš za kulturno udejstvovanje in s ten ohranjanjon kulturne dediščine. Glede na nebuloze, ki jih pišeš (npr., ka so negi talale za jesti pa pite - kar je seveda nej istina), ti svetuvlen, ka če že pohvalite nemreš, ka grajaš tudek nej. Tou vela za vse tiste, ki - poleg tebej bluzijo in sklepajo, kak je uspela predstava na podlagi nekaj slik. Žalosti me dejstvo, ka je tvoja mentaliteta in mentaliteta tebi podobnin liden, ki tu izražajo svoja mnenja brez, ka bi dejansko stvari doživele, na tak nizkon nivoje. Pa še to, ka se prepričaš, kakša je dejansko igra in kakši lidjej jo pridejo gledat in ka se - če se, tan jej in pijej, vablene na 4. ponovitev in sicer v soboto, 22. 2. v Dom krajanov Velika Polana ob 18. uri. Vse dobro.

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.02.2014 ob 8:34 ms gost

      Folk_rola.......... ka se pa tij ideš pa oplejčeš ?nebulozen si tij in tebi enaki . lp

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      17.02.2014 ob 12:35 SMEH gost

      Ges se na tej forumij tak nasmijen s krofaša pa vinka megle ka me fse vampek bulij.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      17.02.2014 ob 12:43 gost gost

      krofaš pa vinko sta takšniva loleka ka me vampak bolij od toga ka mi na bruhanje ide gda čitan tej primitivne komentare.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      17.02.2014 ob 12:46 gost gost

      gost - ms ka si se najšo v pisanji gost - Folk_rola pa si zdaj čemeren ka si gor prišo kak si zabiti.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      17.02.2014 ob 16:51 ms gost

      gost 12:43.......... te si rejsan tij primitiven če čitaš .Vamp te bolij od gestija keroga se namečeš na silo na pohodaj ker nemaš časa prežvečiti ka mečeš v sebe kak v mešalec . Dober tek na naslednjem pohodi ki bo verjetno če nej prej 1 majoša te te pa meli žetvo .

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      17.02.2014 ob 16:56 ms gost

      Škoda žal mi je ka sem prehitro poslal napisano .Sem pać spregledno .Moje napisano ne gre k temu članku .Se opravičujem .

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.