https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Valentinov koncert Dragojevića in dalmatinskih klap v Ljutomeru

Ljutomer, 16.02.2014 ob 13:30  

Za vse romantike je sinoči v ljutomerskem ŠIC-u poskrbel Oliver Dragojević. S hiti, kot so Cesarica,  Tko sam ja da ti sudim je razvnel številna srca, koncertu pa so piko na i pristavili člani klape Intrade s pevcem Tomislavom Bralićem. Dalmatinski trubadurji so sinoči v Ljutomeru predstavili tudi svojo skladbo, ki so jo posneli v duetu z Dragojevićem.



Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.02.2014 ob 14:45 marko gost

      Bil sem na koncertu - čista desetka za klapo Intrade, ki je verjetno daleč najboljša dalmatinska klapa, Oliver je za razliko od raznih Stavrosov in Zečićev enkraten. Moti me pa le to, da je bila le ena klapa in ne klape kot je napisano, pa tudi pesem ni nova...

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. BATO
      16.02.2014 ob 19:54 BATO

      MENI PA SE VIDI DA JE OLIVER POPEVA V PARKU 1 SLO. TABORA KER JE BILA V JUTRO KOT DA JE PALA BOMBA V PARK... KULTURA NA VIŠKU

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.02.2014 ob 8:06 bomba gost

      ludje keri poslušajo tako glasbo itak nimajo kulture

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.02.2014 ob 10:17 prlek gost

      Bato,to ni bilo od Oliverja,ampak od diskoteke OXIGEN,ki je imela party.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.02.2014 ob 11:44 FANIKA gost

      Mislim, da bi morali imeti že enkrat DOVOLJ teh nastopov , ki se iz leta v leto ponavljajo , ljudje pa venomer , čedalje v večjem številu prihajajo na tele že preveč izpete Oli. koncerte ! Škoda da ljudje ne razmišljamo trezno z svojo glavo , ampak nahitro nasedemo medijem , ki za svojo reklamo dobro skasirajo. Oliver in njegova klapa , sta tukaj v Pomurju, že prek preveć zaslužila s svojimi triki !

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.