https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Zavod Korak naprej z akcijo revnim otrokom podarja oblačila

18.02.2014 ob 10:35  

Zavod Korak naprej bo 25. februarja mladim in socialno ogroženim družinam in otrokom podarjal otroško opremo in oblačila.


Socialno podjetje Korak naprej iz Murske Sobote bo skupaj z drugimi pomurskimi dobrodelnimi organizacijami  25. februarja s pričetkom ob 11. uri na malem trgu v Murski Soboti (med knjižnico in avtobusno postajo) izvedel dobrodelno prireditev. Mladim in socialno ogroženim družinam ter njihovim otrokom bodo podarjali otroško opremo in oblačila.

Foto: www.zavodkoraknaprejms.si

Zavod je skupaj s partnerji izvedel že več podobnih akcij, med drugim so podarjali oblačila ob lanskem Miklavževem, pomurskim otrokom so podarili plišaste igračke, oblačila so poslali revnim otrokom iz Gane, izvajajo pa tudi druge dobrodelne akcije.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.