https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Mladi parlamentarci v Turnišču razpravljali o razmerah v družbi

Turnišče, 19.02.2014 ob 7:15  

Na Osnovni šoli Turnišče so pripravili 24. Medšolski otroški parlament. Otroškega parlamenta so se udeležili učenci iz večih Pomurskih šol.


Mladi parlamentarci so na letošnjem otroškem parlamentu razpravljali na temo »Razmere v družbi.« Na tak način poskušajo spodbuditi tudi najmlajše, da začnejo razmišljati ter dati tudi svoj prispevek in videnje na tekočo problematiko družbe in širšega družbenega okolja. Istočasno pa skozi razpravo poslušajo argumente drugih, na drugi strani pa aktivno iščejo možne rešitve in predloge, ki bi lahko vodili v izboljšanje razmer v prihodnje.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.02.2014 ob 8:50 varašanec gost

      Bravo mladi,da ste si za govorca izbrali župana ,ki vam je sigurno povedal o razmerah na občini in v svoji stranki.Upam samo,da vam ni lagal,kot laže vsem občanom občine Turnišče!Pa lep pozdrav!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.02.2014 ob 12:16 7.7.7 gost

      V turnišču je isto,kot v politiki,naj večji bedak je novič in njemi podobni na tej občini.Mladi vam pa sporočam da ngreste v to gnilo politiko,ke vas nebomo imeli radi,Radi imamo samo naše športnike.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.02.2014 ob 13:01 bjob gost

      Ges pa nescen jagera v trnišče, celo nej tan ge se sprehajamo!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.02.2014 ob 20:44 Cher gost

      Zakaj jih učijo samo "palamudenja"? Veliko raj bi videl, da jim dajo v roke neko orodje, pa pokažejo, kaj so sposobni. Aja, saj se bodo začeli učiti delati, ko bodo mogli iti s trebuhom za kruhom.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.