https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Foto in video: Nafta izgubila proti Kopru

Lendava, 20.11.2010  

V 18. krogu prve lige je Nafta na domačem terenu klonila proti Luki Koper z 0:2 in tako po sredini prvenstvi zdaj zaseda četrto mesto.

Lendavčani čakajo na zmago že vse od 22. septembra, ko so nazadnje premagali Hit Gorico. Od takrat naprej so doživeli pet porazov in trikrat remizirali, dosegli le sedem zadetkov in jih prejeli šestnajst. Nafta je tako prvič po tretjem krogu uvrščena nižje od tretjega mesta, trenutno so na četrtem mestu, ob nadaljevanju slabih rezultatov pa se že v dveh krogih teoretično lahko znajdejo že na osmem mestu.

Nafta : Luka Koper 0:2 (0:1)

Strelca: 0:1 Marčeta (34.), 0:2 Pavlin L. (81.)

Nafta: Murko, Matjašec, Lesjak, Balažic, Benko, Vassiljev, Bečiri, Levačič (Gerenčer), Buzeti, Vaš (Dvorančič), Čeh

Luka Koper: Hasič, Marič, Handanagič, Struna, Tomič, Marčeta, Karič (Grižonič), Brulc (Pavlin L.), Hadžič, Osterc (Stančič)

 

 

Več fotografij s tekme si lahko ogledate v spodnji galeriji ...

V naslednjem krogu se bodo pomerili v gosteh v Novi Gorici, proti kateri so pred dvema mesecema dosegli zadnjo zmago. Bodo proti njej začeli nov uspešen niz?

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. wendy
      21.11.2010 ob 11:48 wendy

      c-cccc

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. lepi
      22.11.2010 ob 13:41 lepi

      Pričakovano!!!! Drugo leto je teoretično možno ka do 3 ligaše v 2 lige :)))

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.