https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Eroplan Jazz Band navdušil v Murski Soboti

Murska Sobota, 21.02.2014 ob 8:00  

Eroplan Jazz Band se je tokrat v Gledališču Park predstavil na samostojnem koncertu, kjer je skupaj z gosti odigral skladbe iz svojega bogatega repertoarja. 


Eroplan Jazz Band sestavljata izkušena murskosoboška glasbenika Boris Vučkič in Marjan Farič. Oba izhajata iz soboške jazz šole, katere temelje je leta 1974 z ustanovitvijo Plesnega orkestra (Big Band Murska Sobota) postavil Ernest Lukač. Glasbeno izročilo Big Banda Murska Sobota je še vedno živo. Po prenehanju njegovega delovanja je z igranjem različnih zvrsti jazza v različnih zasedbah nadaljevalo kar nekaj nekdanjih članov, tako tudi Vučkič in Farič. Kot gosti koncerta so se njima na odru pridružili še Srečko Merklin (kitara), Ernest Lukač (klavir) in Miran Celec (bobni).

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.