https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Župani ustanovili skupno javno podjetje Vodovod sistem B

Murska Sobota, 21.02.2014 ob 14:10  

12 županov je danes podpisalo pogodbo za ustanovitev skupnega podjetja Vodovod sistem B. Direktor bo Zver, predsednik sveta ustanoviteljic pa Štihec.


Danes je v Murski Soboti dvanajst prekmurskih županov občin:  Beltinci, Cankova, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kuzma, Moravske Toplice, Murska Sobota, Puconci, Rogašovci, Šalovci in Tišina sklenilo družbeno pogodbo za ustanovitev skupnega javnega podjetja Vodovod sistema B d.o.o. 

Direktorski stolček bo pripadel Boštjanu Zveru, predsednik sveta bo Štihec

Hkrati so župani na sestanku za prvega direktorja javnega podjetja Vodovod  sistema B  imenovali Boštjana Zvera.  Prvi direktor opravlja svojo funkcijo do imenovanja direktorja javnega podjetja na podlagi javnega razpisa, najdlje za obdobje enega leta. V tem času bo izveden javni razpis. Prvi predsednik sveta ustanoviteljic, katerega člani so župani vseh dvanajstih občin,  pa je za obdobje enega leta Anton Štihec, župan Mestne občine Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.02.2014 ob 14:48 glavca gost

      Očitno de Štihec zgűbo volitve pa si išče rezervni stolec!

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.02.2014 ob 16:31 dajte delo gost

      Gospodje pojdite rajši v svet in pripeljite v svoje občine neke uspešne firme, da bodo ljudje lahko normalno delali in živeli. Župani ljudje so vas izvolili in hočejo, da naredite nekaj haska in s svojimi ekipami pojdte iskat firme po svetu, drugače vas ne rabijo in boljše, da občino zaprete in greste delat kaj drugega. ŽUPAN MORA BITI GOSPODARSTVENIK, NE PA POLITIK.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.02.2014 ob 18:08 lujzek gost

      Duše prodane!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.