https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

Kurentovanje 2014: Otroški žur s Čuki in Ribičem Pepetom

Ptuj, 24.02.2014 ob 10:00  

Včeraj je bil dan za otroke v nabito polni Karnevalski dvorani na Ptuju. 


V Karnevalski dvorani na Ptuju je potekal tradicionalni karnevalski in animacijski program za otroke Poli žur, na katerem so nastopili Čuki (ki so bili oblečeni v arabske noše in so veselo trdili, da so samo zaradi Poli žura prileteli naravnost iz Dubaja) ter Ribič Pepe, katerega so se najbolj razveselili najmlajši.  Dvorana je bila polna izvirnih kostumov, v katere so bili našemljeni tako otroci kot njihovi starši.

 Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.