https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Štihec: S Šrotom in Kanglerjem se nisem pogovarjal o ustanovitvi nove stranke

Murska Sobota, 22.11.2010 ob 8:29  

Murskosoboški župan Anton Štihec je za naš spletni portal zanikal namigovanja Pozareporta, da skupaj z mariborskim in celjskim županom kuje novo »desno« politično silo.

Kot je poročal Pozareport, naj bi bil pobudnik te ideje mariborski župan Franc Kangler, a nam je murskosoboški župan Anton Štihec to zanikal. Štihec pravi, da se o tem ni pogovarjal ne s Kanglerjem ne s celjskim županom Bojanom Šrotom, sicer članoma SLS.

Štihec, ki se je razšel s stranko SDS zaradi sporov z lokalnimi člani stranke, pravi, da ima s Kanglerjem in Šrotom dober odnos, na vprašanje, ali ga kdaj v prihodnosti zanima politično delovanje na državni ravni, pa odgovarja: »Gre za povsem osebno stvar.«

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. vinci
      22.11.2010 ob 10:19 vinci

      Mo vidili ka de se s toga skuhalo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. read
      22.11.2010 ob 13:01 read

      Še kak de kandidejro, tome se pač prave hrepenenje po oblaste ;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. lepi
      22.11.2010 ob 13:36 lepi

      Pa naj ide na listo Zorana Jankoviča lejko tude v Ljubljano samo ka nede več tu :)))

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. smesko
      22.11.2010 ob 13:39 smesko

      Ne ven če bi glij Janković bil za tou

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.