https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Zaradi povečanega števila vlomov še bolj pazite na svoje premoženje

01.03.2014 ob 6:31  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet kaznivih dejanj, dve prometni nesreči v katerih sta se dve osebi lažje telesno poškodovali, pet kršitev javnega reda in miru, tri poškodovanja vozil na parkirnem prostoru in en primer povoženja divajdi.    

Na področju kriminalitete so obravnavali namerno poškodovanje osebnega avtomobila, kaznivo dejanje nezakonitega lova, tatvino drv, vlom v osebni avtomobil in vlom v stanovanjsko hišo. V zadnjem času beležimo večje število vlomov v nenaseljenje hiše in hiše zdomcev, pri čemer apeliramo na osebe, ki skrbijo za njihove hiše, da čez dan dvignejo okenske rulete ter odnesejo pošto. Poskrbimo za varnost svojega premoženja.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in štirikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.    

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Ljutomer.  

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.03.2014 ob 10:15 občan gost

      Dokeč do POLICAJI po njivah spali in seksali dekline kere so vinjene to tečas do toti mađari krali kaj bojo hteli streznite se policajčeki zafurani.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.03.2014 ob 13:28 melinska zver gost

      nesposobni so, lahko obravnavajo ce je pes zaklal kuro ipd.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.03.2014 ob 13:43 krajan gost

      Policija opozarja naj zaščitimo svoje premoženje. Zato ker oni nimajo časa in sposobnosti da bi se spopadli s tatovi in vlomilci. Vse kar znajo je kasiranje za pas in telefon. Poštene ljudi, ki se peljejo s šihta. Očitno bomo res morali vzeti zakon v svoje roke.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.03.2014 ob 17:41 drsalka gost

      Že pa šinflete. Delat se spravte, ka marsi što nuca pomoč.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.03.2014 ob 21:54 xxl gost

      Što je narod spravo do toga ka morejo KRADNOT,naša država je kriva.Fala bogi ka so lopovi postali CIGANI in ne ROMI.Ti beli CIGANI so tega bili vajeni vso živlenje a ker so bili SKLADIŠČA,BLAGAJNE ,I.T.D. vedno polne se ni nikoli izvedelo da se krade.Zdaj so prišli časi ko se vse izve,na koncu pa je g.Bratušek izjavila da v SLOVENIJI ni več MAJNŠIN ROMOV,ITALIJANOV INMADĆAROV vsi krademo in vsi smo SLOVENSKI CIGANI in ob tem se je res od srca opravičila da s tem žali ROME a danes je res tako vsi smo SLOVENSKI CIGANI.Ker prihaja noč čuvajte vaše premoženje.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.