https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Turnišče:Pustno rajanje s povorko

Turnišče, 04.03.2014 ob 13:42  

Da je na pustni torek potrebno odgnati zimo se dobro zavedajo tudi v Turnišču, kjer sta Zavod Koušta in Občina Turnišče priredila pustno rajanje v sodelovanju z Osnovno šolo in Vrtcem Turnišče.


Majhne in velike maske so lahko zaplesale ob melodijah muzikanta Mateja pred Večnamenskim prostorom v centru Turnišča. Da pa maske ne bi ostale lačne, je poskrbelo Društvo kmečkih žena in pripravilo slastne krofe. Po rajanju so se pustni veseljaki odpravili na veselo povorko po mestnih ulicah in upamo, da jim je uspelo pregnati zimo in bo v naših krajih kmalu spet pomlad.

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.03.2014 ob 9:41 krofaš gost

      ha,ha v Hupkače pa se nišče nej preoblejko ?? hup ,hup hupkač

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.03.2014 ob 16:07 vinko megla gost

      Resan KROFAŠ tou si se pa dobro spomno nišče je nej biu hupkač ha ha.Samo so pa vse edno kšenki edni žrli pa lokali so vse okoli prela mokri da jim je vujdavalo od prepunosti.Tak je hupkač žre pa loče do onemoglosti kda je kšenki.HUPKAČ MATER MI IDE NA SMEJ HA HA HA HA HA NORČEKI HUPKASTI.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.03.2014 ob 20:55 krofaš gost

      vinko megla ......... moreva se dobiti ka si kakšo doj povejva pa si kaj spijeva na najni račun neščen na račun drüjgij žlepati pa süjnoti tak kak tij tüdi nej . Lepo mi boj pa se kaj javi

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.03.2014 ob 21:26 vinko megla gost

      To je rec krofas..........Tak se pravi ka si vupava placati tej lakotnjaki pa si naj punijo bleke ksenki saj tak nevejo kaj je sramota.Uzivaj

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.