https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Predstava Žensko-moški svet in ena tašča nasmejala v grajski dvorani

Murska Sobota, 07.03.2014 ob 11:00  

Včeraj je v grajski dvorani potekala predstava Žensko-moški svet in ena tašča, ki jo je ob mednarodnem dnevu žena izvedla ljubiteljska gledališka skupina Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Pomurja.

Gledališka predstava se loteva teme, kako različni smo si moški in ženske, kako različno razmišljamo in doživljamo svet. Moško družbo v predstavi zanima predvsem nogomet, medtem ko ženske bolj čustvene teme, v tem primeru "pocukrane" telenovele. Oboji se srečujejo v gostilni natakarice Mime, ki jim streže in je pri svojem delu prisiljena poslušati njihove družinske težave. Gostilno obiskuje tudi tašča enega od moških, ki ima do njega "terminatorski" odnos. V to isto gostilno pa zahaja tudi samski Konrad.

Na odru so se v gledališke like spremenili: Simona Kranjec Jaušovec kot natakarica Mima, Daniela Moerec kot Elizabeta, Maja Vičar kot Frida, Metod Kozar kot Konrad, Tomaž Jug kot Franček (Betkin mož), Uroš Raščan kot Lujzek (Ludvikin mož), Goran Žižek kot Pištek (Margin mož), Gabrijela Gomboc kot Ludvika, Darja Števančec kot Betka in Nada Kuhar kot Marga.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.03.2014 ob 18:45 vino megla gost

      Na pa ste se edni pa nahrzali resan tak van ednin ide vse na hrzanje neven odkec so pa tej igralci iz holivuda prišli ka so tak smejšni .Resan človek se bole dela noroga kak je pa tou odi gledat nikšega dela nemate .

      3 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.03.2014 ob 20:26 valerija gost

      tij pa maš rejsan v sebi stalno vijno, v glavi pa meglo. Sramota,da žališ ljudi. Vsak lahko gre pogledat kaj hoče. Prostak, nesramnež,hudobija je v tebi.

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.03.2014 ob 21:24 Charlie gost

      Kdaj in kje nastopajo še?

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.03.2014 ob 4:43 vinko megla gost

      valerija@ neven kdo koga žali vrjetno si to ti in sama znaš kak maš v sebi .V glavi pa maš po moje resan meglo kak praviš da jo maš nikaj se ne sekeraj vejpa se ti skadij že vo.Gledaj ednim paše da falite nekaj kar van jr tak smejšno skozi v ton živlenje da bi se hrzali celi den .......Meni pa je nej smejšno to nikaj in pač moje mnenje je takšno.TOU ČE SI PA GNILA V GLAVI,NESRAMNA,HUDOBNA JA TU PA TI BOUG NEMRE TE POMOČI EDIJNO MENJE PITI ALI PA TI JE TO PRIŠLO ZARADI TOGA TVOJEGA HRANJA.

      2 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.03.2014 ob 7:45 občan gost

      hvala van za to prečudovito uro smeha in sprostitve. Hvala za vaš čas,ki ste ga izkoristili zato,da ste lahko pripravili to komedijo. Jaz sem bil izredno navdušen. Vi niste začetniki igralci,za mene ste pravi profesionalci. Hvala vam. Ne ozirajte se na te prostaške komentarje,saj veste,da normalen človek,če bi vedel kaj je gledališče in kaj pomeni biti gledališki igralec nebi dajal takšnih komentarjev. Želim vam dosti uspeha pri vašem delu in še dosti takšnih čudovitih predstav. vaš gledalec,ki sem bil povabljen kot gost.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.