https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ROKOMET

Po napetem srečanju dve točki ostali v Radencih

10.3.2014  

V 19. krogu sta se v Radencih pomerili ekipi Arcont Radgone in Krim – Olimpija iz Ljubljane, 30:28 (16:15).


Domačini so tekmo začeli odločno in po tehničnih napakah gostov bliskovito prešli v protinapade ter v 4. minuti igre vodili s 4:0. Gostje so bili primorani poiskati rešitev in z nekaj opravljenimi menjavami so se začeli približevati mladim Radgončanom. Na polčas so Radgončani odšli z golom prednosti (16:15). Drugi polčas se je začel podobno kot prvi. Nekaj napak gostov in Radgončani so imeli tri gole prednosti. Ko je že kazalo, da bodo Radgončani prevzeli vajeti in tekmo mirno pripeljali do konca, pa so igralci Olimpije v 46. minuti srečanja uspeli izid poravnati in od takrat naprej je tekma potekala gol za gol. Na koncu je prevladala borbena in skoncentrirana igra domačinov v obrambi, svoje pa sta še dodala oba vratarja in nova domača zmaga je bila tu.

Radgončani bodo naslednjo tekmo doma odigrali že v sredo proti Grči iz Kočevja.

ARCONT RADGONA – KRIM OLIMPIJA 30:28 (16:15)

Strelci za Arcont Radgono:

A. Žunič 7, M. Žunič 6, Ivanek, Petrovič in Štumpfl 4, Meško 3, Ketiš 2.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.