https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Pomurski policisti zasegli 100 gramov prepovedane droge

10.03.2014 ob 14:00  

V začetku marca 2014 so pomurski policisti na območju PU MS zaustavili vozilo z avstrijskimi tablicami in med postopkom zasegli 100 g prepovedane droge marihuane.

V začetku marca so pomurski policisti in kriminalisti na območju policijske uprave Murska Sobota zaustavili vozilo z avstrijsko registracijo, ki ga je vozil hrvaški državljan. V vozilu so poleg šoferja bili še trije slovenski državljani. Med postopkom so policisti ugotovili, da sta 27-letni državljan Slovenije in 26-letni hrvaški državljan kupila okoli 100 gramov prepovedane droge marihuane.

Policisti so drogo zasegli in zoper oba osumljena bodo podali kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičenega prometa s prepovedanimi drogami po 186.členu KZ.

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.03.2014 ob 18:48 Tovariš Tito gost

      Konoplja ni droga, spoštuj naravo, uporabljaj marihuano.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.03.2014 ob 19:29 prekmurje zbudi se gost

      S tem se valijo naši pilicisti. Mene bi bilo sram , če bi se s 100g hvalil po medijih. Lovijo male ribe, kaj pa velke, nič. Lovijo tej ulične preprodajalce in deco z par grami , velkih rib pa nikoli. Pa še med tejmi malimi dileri delajo krivico, saj imajo na pijki ponavadi tiste ki nemajo močnega zaledja za sabo nikoli pa tistih iz bogatih in vplivnih družin. tou je navadno metanje peska v oči ,ka se napravi megla za tiste , ki drogo vozijo s tovornjaki. 100g-dajte biti malo malo bolj inovativni.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.03.2014 ob 1:32 lauraas gost

      Tudi mak in koka je narava.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.03.2014 ob 7:55 gost gost

      lauraas, tudi zdrava pamet je naravna ali ti maš izgleda rajši umetno inteligenco. je mak prepovedani? je koka prepovedana? prepovedani so derivati kokoš zabita!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. secufin
      20.03.2014 ob 7:24 secufin

      Policaji kak policaji pač... http://onej.info Mogoče jih sreča pamet...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.