https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Pustolovski park Bukovniško jezero kmalu odpira svoja vrata

Dobrovnik, 11.03.2014 ob 7:00  

Če se v teh dneh sprehodite do Bukovniškega jezera, lahko opazite, da so priprave na otvoritev pustolovskega parka v polnem teku. Večina infrastrukture je že postavljene, prav tako so  preizkusili tudi nekaj igral, oz. plezalnih elementov. Tako je gozd na desni strani jezera dobil povsem drugačno podobo, otvoritev pa lahko pričakujemo kaj kmalu - že sredi aprila.

Bukovniško jezero, znano po svojih zdravilnih energetskih točkah, sicer vsako leto obišče množica domačih in tujih turistov. Po otvoritvi pustolovskega parka pa bo ta pustolovska atrakcija privabila tudi vse adrenalina željne od blizu in daleč, saj česa takega v naši bližnji okolici še ni na voljo.

Park pa bo namenjen tudi družinam in otrokom. Za več informacij smo povprašali župana Občine Dobrovnik Marjana Kardinarja, vendar odgovora nismo prejeli.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.03.2014 ob 12:14 športnik gost

      Super. bravo. se že veselin, ka mo probo.

      14 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.03.2014 ob 14:00 šuker gost

      Pa bodo zopet kasirali okrog Bukovniškega jezera..Energijske točke ste itak že uničili.....

      9 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.03.2014 ob 18:16 vino megla gost

      Na takše somarije van tan trbej ka drugoga dela doma nemate ka te po drevji lejtali gor ka opice.Za takšne norije mate pejneze.Na pa de pa pameten eden služo na tej nimakaj kakže vijdin te športnik tebi bi trbelo lopato pa kramp vroke djasti nej ka boš se delau še vekšega nimaka jezuš kmet eden.

      2 29 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.03.2014 ob 18:53 lako.surfer gost

      Super.Hvala bougi ka se kaj razvija.Ti nad menov,ce drujgo ne vidis kak kramp pa lopato,si si san kriv.Ti pac krampaj,mi mo pa lejtale po drejvaj pa uzivali.

      20 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.03.2014 ob 19:17 vinko megla gost

      ja tou je pa rejsan super tak ste radi ka te lejtali po drevji kak somari mislin ka ste tak že vse zapravili na toj bukovnici ta tudi tou te zapravili dokeč te kšenki dobivali jesti pa pijačo ja do tečas de vas dosta odilo ta lejtat.Samo me zanimle da de trbelo za tou lejtanje plačati kak te te glasni z ton lejanjon kmetje.

      2 20 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.03.2014 ob 23:31 vinko megla gost

      ja tou je pa rejsan super tak ste radi ka te lejtali po drevji kak somari mislin ka ste tak že vse zapravili na toj bukovnici ta tudi tou te zapravili dokeč te kšenki dobivali jesti pa pijačo ja do tečas de vas dosta odilo ta lejtat.Samo me zanimle da de trbelo za tou lejtanje plačati kak te te glasni z ton lejanjon kmetje.

      1 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.03.2014 ob 23:32 vinko megla gost

      ja tou je pa rejsan super tak ste radi ka te lejtali po drevji kak somari mislin ka ste tak že vse zapravili na toj bukovnici ta tudi tou te zapravili dokeč te kšenki dobivali jesti pa pijačo ja do tečas de vas dosta odilo ta lejtat.Samo me zanimle da de trbelo za tou lejtanje plačati kak te te glasni z ton lejanjon kmetje.

      1 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      12.03.2014 ob 6:04 lako.surfer gost

      Haha,ge siher nemo sok zarade hrane in pojace ta,ampak zaradi razgibanja,ka nemo ge zavaljene grato kak vi ene.Mi ene pac mamo takse slujzbe,ka dosta spredelamo,in nan je to potrebno.Ti pac z krampon,mi pa pac na drugacen naci.Skoz vsi serete,ka pomurje zaostalo pa etak pa ovak,te kda se stoj opogumi pa napravi ka se dogaja kaj,ka pripela neka v naso pokrajino,te van pa pa vse v nose.Tipicno prekmursko. Organizitoron svaka cast ka so t napravili,pa ka se vlaga kaj v prekmurje.Siher de tudi bokse za mladino,ka idejo malo ka taksoga probat,kak pa ka se fixajo v parke pa zapajajo.

      15 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      12.03.2014 ob 6:34 lako.surfer gost

      Opravicujem se zarade napak v besedili. Drujga stvar je pa to,ka par km vstran je tuj en takse park napravlene,pa kar dobro laufa.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      16.03.2014 ob 21:19 jes gost

      Bravo lako.surfer .... ostali krampli pa kar pogumno se odločite pa preizkusite tudi to zabavnejšo in sprostitveno plast življenja, pa te mogoče te inači gledali na stvari kere se okoli vas delajo v dobrobit naroda.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      16.03.2014 ob 23:51 gost gost

      Super zadeva, komaj čakam, da grem sprobat. Vinko Megla, ti pa se lepo še naprej razgibavaj ob šanku s špricerji in ubijaj še tistih par sivih celic, ki so ti ostale.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      17.03.2014 ob 9:06 Spirit gost

      Vinko Megla , za takšne "majmune", ( da nebom žalil opic s tvojo primerjavo) kak si ti, res ni adrenalinski park. Ti se s svojo napihljivo Ančkov doma tolažiš, pa še dobro delaš človeštvi, ka nede več takih telet na svetu. Lep dan .

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      17.03.2014 ob 11:18 vinko megla gost

      Resan lejko vae je sran taksi konji stari lejcete po ton drevji resan kak opic.Pa drujdoga dela nemas somar eden „„„„„spirit doma zene nemas pa bi tan gori bu nej te pa indri odi seljak kmetavzarski.Ge te tij delas da lejko se majmune spilas jezus tak bi te zdaj za vuja vrezo kmet eden.

      0 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      17.03.2014 ob 11:43 Spirit gost

      Vinko Megla, še eno takšno, pa ti preluknjam tvojo Ančko, te boš pa ostal sam na svetu.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      20.03.2014 ob 23:09 lako.surfer gost

      Nej se jeziti,,,,vinko megla je resan zmagovalec,,,nemremo te z opicame primerjate,ka so resno za tebe prevec inteligentne...

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      24.03.2014 ob 15:15 Majk Pustolovski gost

      Sem v Pustolovskem parku Betnava 5 let bil inštruktor, pa vem, da je to super za staro in mlado. treba deco od računalnikov in bedarij vstran spravit. Naj se malo v naravi s kolegi razmigajo. Premalo se gibljemo, premalo družimo, pa preveč smo si vsega fauš. Je treba iti vun, pa se malo pretegnit. Eni s krampom, drugi z igro. Se bom tudi oglasil, da sprobam, če ste vse vredi poštimali. L P M

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.