https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Anjin oče na sodišču: Hčer sem hotel le zaščititi

11.03.2014 ob 14:00  

Anja Serec toži Slovenijo zaradi poteptanega otroštva in terja od države 100 000 eur nadomestila. V pravdnem postopku na ljubljanskem okrožnem sodišču je v zadevi pričal tudi njen oče Jožef Sekolovnik, ki je povedal, da je hotel hčerko samo zaščititi.

Oče Jožef Sekolovnik pripoveduje, da se je boril za dobrobit Anje. Edino on je upošteval vse izvedence, center za socialno delo in strokovnjake. Pravi, da je bil edini, ki se je na koncu boril za njo. Vsak dan se mu je zdelo, da je pri materi ogrožena, poročajo Slovenske novice.

Na tožbo Anje Serec pravobranilstvo odgovarja in  trdi, da sta pristojni center za socialno delo in sodišče delala po črki zakona. Na domača vrata hiše v Satahovcih pri Murski Soboti je marca tistega leta potrkal sodni izvršitelj s socialnimi delavci in medicinskim osebjem in 14-letna Anja je bila prisilno odpeljana na psihiatrični oddelek ljubljanske pediatrične klinike. Sodniki so dvakrat Anjo dodelili materi, leta 2006 pa je oče s tožbo uspel, da so jo dodelili njemu.


Foto: eeagrants.org

Mojca Brecelj Kobe, vodja službe za otroško psihiatrijo na pediatrični kliniki v Ljubljani, se spominja njenega prihoda na kliniko in pravi, da je bila Serčeva pripeljana na kliniko 14.marca 2008 zaradi samomorilne ogroženosti. V pismih CSD Murska Sobota je zaposlene rotila, naj jo dodelijo materi, saj če jo bodo dodelili očetu, bo naredila samomor.


    Komentarji

    1. gost
      11.03.2014 ob 15:43 Štihčev kader gost

      To je vse zakuhala Štihčeva velesposobna bivša direktorica RIS Dvorec Rakičan Jožica Sekolovnik. To je Štihčev kader.

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.03.2014 ob 17:31 dober kader gost

      Punca upravičeno zahteva denar od države. Še višjo odškodnino bi morala zahtevati. Naj se razišče zakaj so razni organi počeli stvari, kot so jih počeli. Vse to so počeli zaradi vpliva mame. Mama je imela vpliv pri vseh državnih organih, ki si stavri peljali pristransko. Štihec ima res "hud" kader.

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.03.2014 ob 18:53 gost- stroka gost

      Jožetu Sekolovniku pa so unučili življenje z lažnimi obtožbami,

      16 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.03.2014 ob 19:39 A1 gost

      Čundro bi trbelo po riti nasekati,;odškodnino MALO MORGEN.

      18 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.03.2014 ob 19:45 ms gost

      tisto krat se je fejst goučalo ka nišče k oči ka jo je " nadlegüval " .vsi so krijvi od očo ter CSD miličari in doktori ka so jo odvlekli

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.03.2014 ob 20:53 gostja gost

      Nikoli ne more biti samo en kriv za vse - gospa in njena hčerka. Predvsem gospa, ki ste tako naščuvali hčerko. Zdaj pa je še država kriva. Ali vaju ni sram gospa mama in hčerka. Mnogo, premnogo je primerov ko se nesporazumi v družini rešijo na mnogo boljši način gospa mama. Škoda, da se nočete zavedati, da ste uničili življenje otroku, zdaj pa še zahtevate "naš" denar, sram naj vas bo, zelo sram.

      16 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.03.2014 ob 23:06 gost-gostja 2 gost

      Gospa mama je veliko kriva za tega otroka in najlažje si je izmisliti laži. seveda mama rabi denar, saj že dolgo nič ne dela. naj rajši za dobro otroka, gre ona k ustreznemu zdravniku, ne pa da za svoje laži čaka denar od ljudi, ki delajo.

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      12.03.2014 ob 6:14 niko gost

      nekateri zgoraj omenjeni komentarji niso vredni luči sveta,pa kje živite ste sploh starši saj se pa z otrokom ne dela kot s mokro krpo vas ni sram pisati takšne neumnosti uničili so ji najlepši čas življenja vplivni oče to je le odraz družbe in vpliv denarja in korupcija SRAM naj vas bo nastavite si ogledalo in se poglejte kakšna hudobija vije iz vas

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      12.03.2014 ob 9:08 kroški gost

      kak mama, tak ata sta totalno fuknjeniva, če bi ščela dobro svojemi otroki, deklici, katera je plod njune ljubezni pač enega časa.................jo ne bi vlačila in trgala pred cejlin svejtom oz. delala s tega venezuela film

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      15.08.2015 ob 17:32 Oče gost

      V naši državi ima mama moč, Če se odloči, da bo odtujila otroka od očeta, bo to tudi lahko storila. Oče se je boril za otroka, kot večina slovenskih očetov v takih primerih -neuspešno. Do takrat, ko bodo sodišča začela odvzemati otroke materam, ki otroke odtujujejo bodo taki primeri realnost. V Sloveniji se najprej s dolgimi postopki pusti mamam, da odtujujejo otroke, ko so otroci odtujeni, pa se posluša "volja otroka". Morda pa bi bilo dobro, če družinska sodišča zapremo. Nas bo davkoplačevalce manj stalo, pa še očetje bomo že v naprej vedeli, da smo glede stikov odvisni od dobre volje matere otroka.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      15.08.2015 ob 18:05 crni gost

      Ja to pa resan v toj Sloveniji je vse mogoče.Poglejte si Srbijo tam ženska nima besede in še je srečna ko je tepena prinas pa. Ženska je glava družine ojoj.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      23.01.2016 ob 17:46 Regina gost

      Ta reč se spet pojavlja ... punca še zmeraj zahteva denar od države ali od očeta. Se je pa zvedlo, da so u familiji očeta štiri brata, ki majo vsi ponesrečene zakone in so uničli življenje ženam in otrokom. Nekaj je te venda res...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.